Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Ληξουρίου, Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει τον ρυθμό για την έναρξη μιας εβδομάδας γεμάτης … καρναβάλι.

Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε μέρα και με τα οποία διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι. Μάλιστα, ενημέρωσε ότι υπάρχουν σχεδόν κάθε μέρα μουσικοί και χορευτικά συγκροτήματα που ανεβάζουν την θερμοκρασία και ζεσταίνουν τον κόσμο.

«Ο Καρνάβαλός μας είναι Σουλτάν- Τσογλάν και σατιρίζει  τον Ερντογάν» αποκάλυψε ο κος Γαλανός ενώ ενημέρωσε πως κυκλοφόρησε και ένα φωτογραφικό άλμπουμ, με στιγμές παλαιότερων καρναβαλιών. «Οι εκδηλώσεις μας είναι για όλα τα γούστα» ανέφερε και συνέχισε «θα έχουμε και χορούς παραδοσιακούς, λάτιν. Στο Ληξούρι αγαπάμε πολύ το Καρναβάλι, το νιώθουμε και το ζούμε».

Ο κος Γαλανός ανέφερε μία μία όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την κορύφωση του  Καρναβαλιού και επισήμανε ότι θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»Νιφοράτος: «Η χρονική στιγμή για τις εκπτώσεις δεν είναι κατάλληλη»

O πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κεφαλονιάς. Ο κος Νιφοράτος αναφέρθηκε στις

Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»Μαρίνα Βεργωτή: «Παίρνουμε ώθηση και προχωρούμε – Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την τουριστική περίοδο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου σε θέματα τουρισμού Μαρίνα Βεργωτή. «Βγήκαμε έβδομοι σε μια έρευνα που ψήφισαν πολίτες από 190