Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι post thumbnail image

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Ληξουρίου, Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει τον ρυθμό για την έναρξη μιας εβδομάδας γεμάτης … καρναβάλι.

Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε μέρα και με τα οποία διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι. Μάλιστα, ενημέρωσε ότι υπάρχουν σχεδόν κάθε μέρα μουσικοί και χορευτικά συγκροτήματα που ανεβάζουν την θερμοκρασία και ζεσταίνουν τον κόσμο.

«Ο Καρνάβαλός μας είναι Σουλτάν- Τσογλάν και σατιρίζει  τον Ερντογάν» αποκάλυψε ο κος Γαλανός ενώ ενημέρωσε πως κυκλοφόρησε και ένα φωτογραφικό άλμπουμ, με στιγμές παλαιότερων καρναβαλιών. «Οι εκδηλώσεις μας είναι για όλα τα γούστα» ανέφερε και συνέχισε «θα έχουμε και χορούς παραδοσιακούς, λάτιν. Στο Ληξούρι αγαπάμε πολύ το Καρναβάλι, το νιώθουμε και το ζούμε».

Ο κος Γαλανός ανέφερε μία μία όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι την κορύφωση του  Καρναβαλιού και επισήμανε ότι θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, νιώθει ότι κινδυνεύει»

Η Βικτώρια Αλεξανδράτου, είναι η γυναίκα που βρίσκεται  στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει τις θέσεις της. Ξεκίνησε με την

Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»Παναγής Κάππατος: «Σύνθετο πρόβλημα το προσφυγικό – Στο Λήξουρι πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη σχολή»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα» με τον Δημήτρη Αλοΐζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος. Αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την

Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»Λιβιτσάνης: «650 εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες – Σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος του Μπροστά Αετού»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο νησί, για τους εμβολιασμούς αλλά και