Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»

Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή»

Νίκος Ανουσάκης: «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος  την Δημοτική Αρχή» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ισχυρή Κεφαλονιά» Νίκος Ανουσάκης. Η συζήτηση περιείχε κριτική για την έως τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής, τις εξελίξεις με την ΕΔΑΚΙ και το θέμα διαδοχής στην παράταξη που ανήκει.

Ο κος Ανουσάκης θέλοντας να απαντήσει, στο πως κρίνει έως τώρα την Δημοτική Αρχή, τόνισε πως η παράταξη του θα ασκεί σοβαρή κριτική  με κόσμιο τρόπο και πολιτισμένα, θα στηρίζει όπου πρέπει. «Η Δημοτική Αρχή είναι δεδομένο ότι έπρεπε να έχει περίοδο χάριτος. Μετά είχαμε το θέμα του κορωνοϊού. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για την οποιαδήποτε κριτική» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως: «Έως τώρα δεν έχουν γίνει λάθη. Στο τέλος της θητείας τους όμως θα πρέπει να παρουσιάσουν έργο, αντάξιο με το δικό μας».

Ο καλεσμένος αναφέρθηκε και στα έργα που ήταν προγραμματισμένα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή να γίνουν, επισημαίνοντας ότι η μελέτη ενός έργου είναι μια διαδικασία και μετά υπάρχουν ακόμα περισσότερες (διαγωνισμοί, χρηματοδοτήσεις, γραφειοκρατικά κλπ), απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσους αναφέρουν ότι δεν άφησαν μελέτες. Τόνισε δε, ότι για την Δημοτική Αρχή είναι πολύ εύκολο να παράγει έργο, καθώς ο δήμος είναι μικρότερος σε σχέση με τον ενιαίο.

Στο θέμα της ΕΔΑΚΙ ο κος Ανουσάκης αναγνωρίζει ότι έγινε μια προσπάθεια από τον δήμο, η οποία όμως δεν είχε τα αποτελέσματα που θα έπρεπε υπογραμμίζοντας πως: «Δυστυχώς ο νέος φορέας δημιουργήθηκε και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μας φέρουν σκουπίδια από την Ζάκυνθο. Για να υπάρξουν αποτελέσματα πρέπει να ενωθούν Δήμαρχος, Αντιπεριφερειάρχης, Βουλευτής».

Ο καλεσμένος, θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια διαδοχής στην παράταξη της οποίας ηγείται ο κος Αλέξανδρος Παρίσης, αναφέροντας ότι μετά την ήττα ξεκινάνε μια συζήτηση από μηδενική βάση προκειμένου να εντοπίσουν τι έφταιξε. Ξεκαθάρισε ότι επικεφαλής είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης, υπάρχουν ικανά στελέχη στην παράταξη, θα γίνουν συζητήσεις και θα καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα. «Ο Παρίσης έφερε μεγάλες νίκες, η παράταξή μας όμως δεν είναι προσωποπαγής» κατέληξε.

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης στον Cosmos 96,5

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Συκεών Μπιτς, οδοποιία, καταγγελίες Τσελέντη τα θέματα που συζητήθηκαν. Ο κος Κατσιβέλης αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση του

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην