Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο» post thumbnail image

O εκτελών χρέη διοικητή στον Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν, ήταν και το θέμα του εμβολιασμού αλλά και μια καταγγελία ακροατή.

Η κουβέντα ξεκίνησε με του εμβολιασμούς, όπου ο κος Παυλάτος ενημέρωσε ότι όλα πάνε καλά και ότι περισσεύει δίνεται από το νοσοκομείο στα σώματα ασφαλείας. «Από Δευτέρα ξεκινάει ο εμβολιασμός των ηλικιών από 80 έως 84» ανέφερε και επισήμανε παράλληλα πως αν και είναι ένας επιπλέον φόρτος για το νοσοκομείο (ο εμβολιασμός), τα καταφέρνουν και σίγουρα θα φέρουν εις πέρας την όλη διαδικασία. Κάλεσε δε τον κόσμο να εμβολιαστεί και παράλληλα να είναι έτοιμος όταν θα προσέλθει στο νοσοκομείο για τον εμβολιασμό, έχοντας ενημερώσει τον γιατρό του.

Ο καλεσμένος μίλησε και για την έλλειψη γιατρών και τόνισε ότι αυτό που λείπει είναι παθολόγος και αναισθησιολόγος. «Περιμένουμε έναν παθολόγο την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ενώ στην ερώτηση για το αν θα έρθει και πότε διοικητής, ο κος Παυλάτος απάντησε πως δεν ξέρει κάτι. «Το νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο πάντως αυτή την στιγμή. Υπάρχουν και διοικητικοί που εργάζονται σκληρά αλλά και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό» σημείωσε ενώ ανέφερε πως για να λειτουργεί σωστά ένα νοσοκομείο χρειάζεται χρηματοδότηση και ενδιαφέρον για την ίδια την δομή.

Αναφορικά με την καταγγελία ακροατή (ο ακροατής κατήγγειλε ότι υπάρχει φασαρία στους διαδρόμους από νοσηλευτές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ηρεμήσουν οι ασθενείς που νοσηλεύονται), ο κος Παυλάτος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ισχύει και θα το ερευνήσει. Επίσης καλεί, όποιον έχει αντίστοιχο περιστατικό να ενημερώσει τον ίδιο.

Related Post

Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»Δημήτρης Ατσάρος: «Σε καλά επίπεδα ο τουρισμός φέτος. Οι ελλείψεις υποδομών προκαλούν δυσαρέσκεια»

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών ενοικιαζομένων δωματίων- διαμερισμάτων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Ατσάρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια αποτίμηση της τουριστική σεζόν. «Με πτώση ξεκίνησε

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφώνΒαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα

Τι είπε ο Πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας για τα έργα στην περιοχή του και την κατάσταση στον ΜύρτοΤι είπε ο Πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας για τα έργα στην περιοχή του και την κατάσταση στον Μύρτο

Στον COSMOS 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος, μιλώντας για μια ακόμα φορά για τις ελλείψεις και τα προβλήματα