Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού» post thumbnail image

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα του υπογράφοντος την καταγγελία.  Παράλληλα ο κος Σαμούρης επισήμανε ότι δεν καταστρέφει δέντρα αλλά δουλειά του είναι να φυτεύει. Εξήγησε παράλληλα, ότι τα δέντρα στην Λεωφόρο ήταν κομμένα και ξεραμένα τα τελευταία 5 χρόνια. «Εγώ θα φυτεύσω καινούργια δέντρα, μουριές. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Λυκούδης, αναφορικά με τους χώρους Πολιτισμού που χρειάζεται το νησί μας. «Γιατί ο Γιάννης, που ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό, δεν ψήφισε θετικά, όταν φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθησε την γραμμή της παράταξής του; Μάλιστα η παράταξή του έλεγε ότι όταν ξαναεκλεγούν θα το κάνουν πάλι Δημαρχείο» επισήμανε ο κος Σαμούρης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και η παράταξή του έχουν πολύ περισσότερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού από άλλους και θέλουν να υπάρχουν πολλοί χώροι πολιτισμού.

 

Related Post

O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5O επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στο νησί, Βαγγέλης Ανδρεάτος στο Cosmos 96,5

Το βαρέλι που ξεβράστηκε στην παραλία μεγάλη άμμος ήταν η αφορμή για την διαμάχη ανάμεσα στον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας στην Κεφαλονιά Βαγγέλη Ανδρεάτο και στον α/δήμαρχο Σπύρπ Ματιάτο.

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον ΜύρτοΟ Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος. Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε

Σωτήρης Κουρής: « Έργα υποδομής για τον πρωτογενή τομέα και ανάδειξη τοπικών προϊόντων στην κορυφή της ατζέντας»  Σωτήρης Κουρής: « Έργα υποδομής για τον πρωτογενή τομέα και ανάδειξη τοπικών προϊόντων στην κορυφή της ατζέντας»  

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου Σωτήρης Κουρής. Ενημέρωσε αρχικά πως πραγματοποιεί επισκέψεις σε όλα τα νησιά για να ενημερωθεί σχετικά με τον