Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5

Ο Διοικητής του Ματζαβινάτειου Δημήτρης Δημουλιός στον Cosmos96,5 post thumbnail image

O Διοικητής του Ματζαβινάτειου Νοσοκομείου Δημήτρης Δημουλιός, μίλησε στον Cosmos 96,5.

Ο διοικητής περιέγραψε την κατάσταση χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, λέγοντας ότι δεν μπορούν να υπάρξουν εφημερίες με το υπάρχον προσωπικό, ότι ενώ έχουν δημοσιευθεί προσκλήσεις ενδιαφέροντος παλιότερα δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ότι η μεγαλύτερη έλλειψη στο νοσοκομείο είναι το ότι δεν υπάρχουν γενικοί γιατροί.

Αυτή τη στιγμή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από γιατρούς να έρθουν όμως είναι δύσκολη η κατάσταση καθώς υπάρχει ολιγωρία από τους αρμόδιους που δίνουν το «πράσινο φώς» για να στελεχωθεί η δομή με γιατρούς.

Απάντησε και για τον περιβάλλοντα χώρο και όχι μόνο, καθώς τις δομές έχει πλήξει ο σεισμός του 2014.

Τέλος, δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να τονίσει ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν είτε σπίτι είτε άλλη υλική βοήθεια σε όποιον γιατρό αποφασίσει να έρθει στο Ληξούρι.

 

Ακούστε τα όσα είπε ο κος Δημουλιός.

Related Post

Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»Γιάννης Κούτρας: «Η ανταμοιβή μας είναι το χειροκρότημα του κόσμου»

Ο πολύ γνωστός και ταλαντούχος ερμηνευτής Γιάννης Κούτρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την Κεφαλονιά. «Είμαι πολύ χαρούμενος που

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»Σιμωτάς (Αρκείσιος): «Δεν φταίει η μουσική. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα»

O πρόεδρος του Σωματείου Επισιτιστικών Επαγγελμάτων «Ο Αρκείσιος» Μάκης Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επανεκκίνηση του κλάδου τους και εκφράζοντας την ανησυχία του για το τι