Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Ο Θανάσης Τζήμερος στον Cosmos 96,5

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μίλησε τηλεφωνικώς ο Θανάσης Τζήμερος, ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, ξανά!

Ο ίδιος δεν συμμετέχει ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές, καθώς θεωρεί ότι στο ευρωκοινοβούλιο πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι νέοι, με ιδέες, με πολλά χρόνια στην Ευρώπη.  Μάλιστα, όπως επισήμανε δεν συμμετέχει γιατί θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με τα γεγονότα της Ελλάδας.

Αναφέρθηκε στο προσφυγικό και συγκεκριμένα στην κακή έως τώρα διαχείριση του προβλήματος, καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη – αν συνεχιστεί η έλευση μεταναστών- θα μετατραπεί σε χαλιφάτο. Εναντιώνεται σε όλες  τις ιδέες που ενστερνίζονται οι μουσουλμάνοι καθώς πιστεύει ότι ερχόμενοι στην Ευρώπη πρέπει να υιοθετούν τις συνήθειες του τόπου στον οποίο πηγαίνουν.

Μίλησε και για τα οικονομικά της Ελλάδας παραθέτοντας παραδείγματα ασυδοσίας (με συντάξεις, φορολογικά κα.). Ακόμα επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαφάνεια και εξυγίανση.

Ο Θανάσης Τζήμερος θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

Related Post

Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου, Θοδωρής Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές ποια είναι

Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»Δημήτρης Μαρκάτος: «Τίποτα πιο αυθεντικό, από το να σέβεσαι την άποψη των ειδικών»

Ο διευθυντής  Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Δημήτρης Μαρκάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους και το πώς θα λειτουργήσουν