Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας

Δημήτρης Σπανός: Αποτελούμε λύση διαφυγής για τους πολίτες των νησιών μας post thumbnail image

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κου Αλεξάκη «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» Δημήτρης Σπανός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Το κομμάτι της περιφέρειας, ένα πολύ σοβαρό κομμάτι για όλα τα νησιά του Ιονίου.

Ο κος Σπανός είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα «εκλογικά» και πολύ περισσότερο της αυτοδιοίκησης καθώς από το 2002 ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά και στους δύο βαθμούς.

Γιατί με τον Αλεξάκη;

Ο κος Σπανός εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να είναι με την παράταξη του κου Αλεξάκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα, άξιος, ικανός, αναγνωρίσιμος και έχει και την επίσημη στήριξη  του ΚΙΝΑΛ».

Ο καλεσμένος επισήμανε ότι και ο ίδιος αλλά και η παράταξή του δεν είναι ευχαριστημένοι από την παρούσα περιφερειακή αρχή. Δεν αφήνουν μελέτες για τους επόμενους και επίσης δεν έχει απορροφηθεί ένα μεγάλο κομμάτι του ΕΣΠΑ και αυτό είναι κατά των πολιτών από την στιγμή που θα μπορούσαν αυτά τα λεφτά να λύσουν προβλήματα.

Οι προτεραιότητες της παράταξης έχουν να κάνουν με ένα καινούργιο αναπτυξιακό σχέδιο. Ξεκινώντας από το Ληξούρι το οποίο ακόμα δεν έχει κλείσει τις πληγές του από τον σεισμό. Δρόμοι σε άθλια κατάσταση, πρόσβαση σε παραλίες και μια ΟΧΕ (ολοκληρωμένη χωρική επένδυση) που δεν έχει προχωρήσει ακόμα  και η οποία θα βοηθούσε  σε πολλά θέματα.

Ο κος Σπανός αναφέρθηκε και στον τουρισμό που τον θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό. Όπως είπε: «Στο κομμάτι του τουρισμού θα πρέπει να υπάρχει ένας ηγεμονικός ρόλος και αυτό θα τον έχει η Περιφέρεια. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Κεφαλονιά καθώς έχει πολλά να προσφέρει».

Τέλος, ο υποψήφιος δήλωσε πως στόχος τους είναι να βρεθούν στην δεύτερη Κυριακή και η αισιοδοξία του πηγάζει από την αντιμετώπιση του κόσμου. Όπως επισήμανε, αντιλαμβάνεται μια θετική αύρα. Έρχεται σε επαφή με ανθρώπους της καθημερινότητας, επαγγελματίες και άλλους και  αυτό που εισπράττει είναι πολύ θετικό.

Related Post

Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, σε μια ακόμα προσπάθεια ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της στέγασης τους

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκαςΗ πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκας

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». «Είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση» Η κα Ζαφειράτου αναφέρθηκε στην πορεία του

Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»Σοφία Ζαφειράτου: «Είμαι απογοητευμένη. Η επιστράτευση δεν λύνει το πρόβλημα»

Στον COSMOS 96,5 φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου και σχολίασε μεταξύ άλλων την επιστράτευση των γιατρών αλλά και τα self tests. Η πρόεδρος δήλωσε