Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά»

Ο Δημήτρης Σιμωτάς υποψήφιος με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» του Θάνου Τζήμερου, Δημήτρης Σιμωτάς.

Η «Δημιουργία Ξανά» είναι ένα μικρό κόμμα αλλά προοδευτικό και πρέπει να εκφραστεί στην βουλή. «Τα άλλα κόμματα θέλουν να κοροϊδέψουν τον κόσμο, από το 2000 και μετά οι πολιτικοί με ψέματα κερδίζουν ψήφους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και γιατί επέλεξε την «Δημιουργία Ξανά». Όπως είπε το κόμμα έχει αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι τον τράβηξαν στο κόμμα. Υπήρξαν όμως και τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος όπως οικονομία αλλά και θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλα εκείνα που θίγει ο πρόεδρος του κόμματος που απασχολούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας μας.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης υπήρξε επικοινωνία πολίτη με την εκπομπή ο οποίος  θέλησε για μια ακόμα φορά να εκφράσει το παράπονό του με την θέση στάθμευσης που ακόμα δεν του έχει χορηγηθεί αν και ο άνθρωπος έχει αιτηθεί και έχει μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά σκοντάφτει πάνω στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Ο καλεσμένος μίλησε για την αντίδραση του κόσμου η οποία είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια αλλά μίλησε και για τον τρόπο που μπορεί να ενημερωθεί ένας άνθρωπος και να αποκτήσει μια πιο σφαιρική άποψη, μέσω διαδικτύου.

Τέλος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους κάποιος πρέπει να ψηφίσει το κόμμα και αυτοί είναι οι εξής όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο πρόεδρος μπορεί να μην είναι τέλειος. Έχει όμως έναν δικό του τρόπο να εκφράζεται. Αν καταφέρει να εισέλθει στην βουλή, θα θίξει θέματα τα οποία δεν έχουν θιχθεί ποτέ». Παράλληλα ο κος Σιμώτας τόνισε ότι το κόμμα είναι υπέρ των συνεργασιών. Ο ίδιος θέλει την ψήφο του κόσμου για να καταφέρουν να ακουστούν στο κοινοβούλιο και σε όλο τον κόσμο και να διατυπώσουν τις θέσεις τους.

 

Related Post

Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»Σταύρος Τραυλός: «Ο δρόμος στο Αδράκι θα ασφαλτοστρωθεί – Στέλνουμε φάκελο στην UNESCO για το γεωπάρκο Κεφαλονιάς και Ιθάκης»

O αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» με αφορμή την ανακοίνωση του για τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Καλούμαστε να δείξουμε

Σαμούρης

Σαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίησηΣαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίηση

Στον ραδιοφωνικό σταθμό cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοίζου, φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα θέματα