Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον αποκλεισμό δύο προσώπων από το ψηφοδέλτιο, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σίγουροι. Ο κος Κοκκόλης τόνισε ότι παράτα όσα ακούστηκαν η προσπάθεια είναι συλλογική. «Ο στόχος του προέδρου είναι η ανανέωση. Οι δύο που αποκλείστηκαν είχαν επενδύσει και χρόνο και χρήμα, πάντως οι ανακοινώσεις τους, τους τιμούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την πρώτη συνέντευξη, στόχος ήταν να παρουσιαστεί ο κος Κοκκόλης στον κόσμο της Κεφαλονιάς (σε όσους δεν τον γνωρίζουν).  Ο υποψήφιος ξεκίνησε ως αυτοδιοικητικός στην Ραφήνα και μάλιστα σαν αντιδήμαρχος και όπως επισήμανε, η αυτοδιοίκηση είναι τελείως διαφορετική,  πιο απαιτητική .

Σχετικά με την βουλευτική του υποψηφιότητα τόνισε ότι δεν του υποσχέθηκε κανείς τίποτα. Ανέφερε ότι είχε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν έκρυψε ότι γνωρίζει πως υπάρχει καχυποψία από τον κόσμο, ιδίως όταν κάποιος δεν γνωρίζει καλά τον άλλον. Μίλησε και για τους συνυποψήφιους του με τα καλύτερα λόγια.

Ανέλυσε στην συνέχεια τομείς όπως η οικονομία, ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας και αναφέρθηκε εκτενώς στην αντιμετώπιση φυσικών- και όχι μόνο- καταστροφών, όπως οι σεισμοί, οι πλημύρες και οι πυρκαγιές  τονίζοντας ότι δεν υπάρχει,  ακόμα και τώρα που ήδη οι καταστροφές αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια ήταν τόσες πολλές, ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης καταστροφής.

Ακούστε τον κο Γιώργο Κοκκόλη

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με

Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!Παναγιώτης Κανελλόπουλος: Πρέπει το πολιτικό σκηνικό να ανανεωθεί!

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος και τ. Γενικός Γραμματέας Νεας Γενιάς (Νέα Δημοκρατία) Παναγιώτης (Πάνος) Κανελοπουλος.

Διονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμαΔιονύσης Αλιβιζάτος: Είμαστε το μόνο επαναστατικό κόμμα

Ο κος Διονύσης Αλιβιζάτος, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μιας και είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ. Ο κος Αλιβιζάτος, θέλησε