Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη.

Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον αποκλεισμό δύο προσώπων από το ψηφοδέλτιο, που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σίγουροι. Ο κος Κοκκόλης τόνισε ότι παράτα όσα ακούστηκαν η προσπάθεια είναι συλλογική. «Ο στόχος του προέδρου είναι η ανανέωση. Οι δύο που αποκλείστηκαν είχαν επενδύσει και χρόνο και χρήμα, πάντως οι ανακοινώσεις τους, τους τιμούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή την πρώτη συνέντευξη, στόχος ήταν να παρουσιαστεί ο κος Κοκκόλης στον κόσμο της Κεφαλονιάς (σε όσους δεν τον γνωρίζουν).  Ο υποψήφιος ξεκίνησε ως αυτοδιοικητικός στην Ραφήνα και μάλιστα σαν αντιδήμαρχος και όπως επισήμανε, η αυτοδιοίκηση είναι τελείως διαφορετική,  πιο απαιτητική .

Σχετικά με την βουλευτική του υποψηφιότητα τόνισε ότι δεν του υποσχέθηκε κανείς τίποτα. Ανέφερε ότι είχε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και δεν έκρυψε ότι γνωρίζει πως υπάρχει καχυποψία από τον κόσμο, ιδίως όταν κάποιος δεν γνωρίζει καλά τον άλλον. Μίλησε και για τους συνυποψήφιους του με τα καλύτερα λόγια.

Ανέλυσε στην συνέχεια τομείς όπως η οικονομία, ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας και αναφέρθηκε εκτενώς στην αντιμετώπιση φυσικών- και όχι μόνο- καταστροφών, όπως οι σεισμοί, οι πλημύρες και οι πυρκαγιές  τονίζοντας ότι δεν υπάρχει,  ακόμα και τώρα που ήδη οι καταστροφές αυτού του είδους τα τελευταία χρόνια ήταν τόσες πολλές, ένα πρωτόκολλο αντιμετώπισης καταστροφής.

Ακούστε τον κο Γιώργο Κοκκόλη

Related Post

Βαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφώνΒαγγέλης Ανδρεάτος, Γιώργος Χαλαβαζής και Τάσος Καβαλλιεράτος δίνουν την εικόνα των καταστροφών

Η βροχή που έπληξε την Κεφαλονιά, για μια ακόμα φορά άφησε τα σημάδια της με δρόμους ποτάμια, τόνοι λάσπη να έχουν κατέβει από τα βουνά σε κατοικημένες περιοχές και δέντρα

Παναγής Καππάτος: Έχω τις δυνατότητες να πολεμήσω ακόμη και να συγκρουστώ όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου μου.Παναγής Καππάτος: Έχω τις δυνατότητες να πολεμήσω ακόμη και να συγκρουστώ όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου μου.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι  η θέα» με τον Δημήτρη Αλοίζο και την Ελευθερία Κουλουριώτου, βρέθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος  Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος. Η

Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»Σταύρος Σπαθής: «Χρειάζονται περισσότερη στήριξη οι επαγγελματίες – Η ΔΕΥΑΚ κάνει Εργασίες σε Αγία Ευφημία και Άσσο»

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και το Εμπορικού Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σπαθής αναφέρθηκε πρωτίστως στο γεγονός ότι όλες οι επιχειρήσεις παλεύουν