Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν» post thumbnail image

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και τα μέτρα προφύλαξης.

Αρχικά ο κος Κατσιβέλης εμφανίστηκε ανακουφισμένος που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως ταυτόχρονα ήταν και ανήσυχος καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι λουόμενοι δεν υπολογίζουν τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε μέρη που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. «Την ώρα που φτάσαμε στο σημείο για να δούμε την κατολίσθηση, ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που είχε αφήσει τα πράγματά του και έκανε μπάνιο. Δίπλα στις πέτρες και στα χώματα της κατολίσθησης».

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνονται, ο Δήμαρχος τόνισε ότι σε κάθε αρχή της σεζόν, παίρνουν από το λιμενικό ορισμένες οδηγίες για τοποθέτηση πλεγμάτων, πινακίδων κλπ.  «Ο κόσμος δεν πειθαρχεί. Βάζουμε πινακίδες και τις βγάζουν, τις πετάνε ή τις παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα θέματα για τον δήμο Ληξουρίου, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι ο η προσπάθεια με την καθημερινότητα συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: Θα είμαστε κοντά στην κοινωνία και θα βοηθάμε όσο μπορούμεΣπύρος Σαμούρης: Θα είμαστε κοντά στην κοινωνία και θα βοηθάμε όσο μπορούμε

OΣπύρος Σαμούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αυτή τη φορά με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΚΤΕΛ.   Έδωσε απαντήσεις σε αρκετά από τα ερωτήματα που

Παναγής Καππάτος: «Οι αλλαγές είναι προς όφελος των νησιών μας»Παναγής Καππάτος: «Οι αλλαγές είναι προς όφελος των νησιών μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, μια μέρα μετά την ψήφιση του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου. «Όποια Κυβέρνηση και