Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν»

Γιώργος Κτσιβέλης: «Βάζουμε απαγορευτικές πινακίδες και πάνε και τις βγάζουν» post thumbnail image

Μετά την  κατολίσθηση στην παραλία του Ξι, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και τα μέτρα προφύλαξης.

Αρχικά ο κος Κατσιβέλης εμφανίστηκε ανακουφισμένος που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως ταυτόχρονα ήταν και ανήσυχος καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι λουόμενοι δεν υπολογίζουν τις πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε μέρη που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. «Την ώρα που φτάσαμε στο σημείο για να δούμε την κατολίσθηση, ακριβώς δίπλα ήταν ένα ζευγάρι που είχε αφήσει τα πράγματά του και έκανε μπάνιο. Δίπλα στις πέτρες και στα χώματα της κατολίσθησης».

Σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να παίρνονται, ο Δήμαρχος τόνισε ότι σε κάθε αρχή της σεζόν, παίρνουν από το λιμενικό ορισμένες οδηγίες για τοποθέτηση πλεγμάτων, πινακίδων κλπ.  «Ο κόσμος δεν πειθαρχεί. Βάζουμε πινακίδες και τις βγάζουν, τις πετάνε ή τις παίρνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα θέματα για τον δήμο Ληξουρίου, ο κος Κατσιβέλης επισήμανε ότι ο η προσπάθεια με την καθημερινότητα συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Related Post

Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»Μάκης Φόρτες: « Ο εμπαιγμός συνεχίζεται με κατάπτυστες επιστολές  και αίολες υποσχέσεις»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Για την επόμενη μέρα» Μάκης  Φόρτες, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», καταγγέλλοντας ότι δεν έχει πάρει καμία απάντηση από την ΠΕΔΙΝ  για να

Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»Χρήστος Κοκκόλης: «Ή θα ζήσουμε μονιασμένοι ή χωρίς νερό»

Ο πρόεδρος της Άσσου Χρήστος Κοκκόλης φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί με την εγκατάσταση της αφαλάτωσης του χωριού. Τις τελευταίες μέρες έχει υπάρξει μια

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει. Στις 26