Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»

Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας»

Διονύσης Αραβαντινός για κατάργηση του τμήματος Εθνομουσικολογίας: «Επιχειρείται η αποδυνάμωση της Περιφέρειας» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος Ληξουρίου, Διονύσης Αραβαντινός χαρακτήρισε δραματική την εξέλιξη κατάργησης του τμήματος εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι, μιλώντας στην εκπομπή του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Αναρωτήθηκε γιατί βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο το Ληξούρι, μετά και από την μεταφορά του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Λευκάδα. Υπενθύμισε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν εκφράσει την δυσπιστία τους όταν θέλησε η τότε κυβέρνηση να αλλάξει το τμήμα (από τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων σε εθνομουσικολογίας) και κυρίως για την βιωσιμότητά του. Το αποδέχτηκαν όμως λόγω της αναβάθμισής του σε ΑΕΙ και θα περίμεναν να δουν την αποδοχή του από τον κόσμο.

«Έρχεται η υπουργός και αναστέλλει την λειτουργία 37 τμημάτων, εκ των οποίων αρκετά στην περιφέρεια. Αυτό είναι χαστούκι για την περιφέρεια, θέλουν να την αποδυναμώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας επιπλέον ότι δεν είναι δυνατόν να εξαρτόμαστε από τον εκάστοτε υπουργό.

Επισήμανε δε, ότι οι ισχυρισμοί της υπουργού δεν ισχύουν και δεν μπορεί να θεωρεί ένα τμήμα θνησιγενές χωρίς καν να έχει ξεκινήσει την λειτουργία του.

«Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ευτελισμό και ταπείνωση της περιοχής και η τοπική κοινωνία πρέπει να αντιδράσει» ήταν τα λόγια του.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την άδεια του COSMOS 96,5

Related Post

Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»Μαρούλης: «Καμία παρενέργεια από το εμβόλιο – Έχουμε μείωση κρουσμάτων λόγω ελέγχων»

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σάμης Βαγγέλης Μαρούλης, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και σχολίασε μεταξύ άλλων, τους εμβολιασμούς και την επιδημιολογική εικόνα της Σάμης. «Κατορθώσαμε να φτιάξουμε ένα εμβολιαστικό κέντρο

Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»Καππάτος: «Τις επόμενες μέρες διοικητές στα Νοσοκομεία – Στην Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός αρχές καλοκαιριού»

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την επίσκεψη της υφυπουργού τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, τον τουρισμό  και το νοσοκομείο. Επίσκεψη Σοφίας Ζαχαράκη «Είναι μεγάλο γεγονός να

Σπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίεςΣπύρος Σαμούρης: Πάλι μπλέξαμε με καταγγελίες και αηδίες

Ο Σπύρος Σαμούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ενωμένη Τετράπολις”, παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Ανουσάκης στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα” την