Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»

Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή»

Κωστής Αντωνάτος: «Στον αθλητισμό η διάρκεια κερδίζει την στιγμή» post thumbnail image

Αθλητής του τένις, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γενικά ένας άνθρωπος του αθλητισμού. Ο λόγος για τον Κωστή  Αντωνάτο, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα», σε μια συζήτηση για τον αθλητισμό της Κεφαλονιάς.

Η κουβέντα όπως θα περίμενε κανείς, ξεκίνησε με το τένις, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει «δυναμώσει» και ο κόσμος το έχει αγαπήσει. «Ο ΚΟΑ έχει αποκτήσει φήμη και για  αυτό ευθύνεται  το έμψυχο δυναμικό του» υποστήριξε ο κος Αντωνάτος, εκθειάζοντας τους προπονητές αλλά και τους αθλητές, που με τις επιδόσεις τους κάνουν γνωστό στον κόσμο και τον όμιλο αλλά και το τένις.

«Το τένις είναι πλέον ένα προσιτό άθλημα» ανέφερε εννοώντας ότι και ο κόσμος έχει αρχίσει να το γνωρίζει καλύτερα αλλά και δεν είναι κοστοβόρο, όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν (λόγω της ρακέτας του αθλητή αλλά και των παπουτσιών που θα πρέπει να έχει).

Εκτός από το τένις ο κος Αντωνάτος, έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής και έχει άποψη. Υποστήριξε ότι έχει αλλάξει πολύ το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια (από τον τρόπο που γινόταν η προπόνηση μέχρι και τις εντολές την ώρα του αγώνα) και επίσης έχει ανέβει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας των ομάδων και το ποδόσφαιρο έχει πέσει πολύ.

Επίσης ανέφερε ότι ενδεχομένως να είναι και καλύτερα που δεν έλαβε μέρος κάποια ομάδα στην Γ’ Εθνική, καθώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γιατί είμαστε από νησί (κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα) και γιατί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι σάπιο.

Έγινε αναφορά και στον ΝΕΟΛ, ο οποίος έχει μια εξαιρετική πορεία  και ο κος Αντωνάτος επισήμανε ότι το Ληξούρι ανέκαθεν είχε πολύ καλό αθλητισμό και είναι και ενωμένοι, σε αντίθεση με το Αργοστόλι που όλοι τσακώνονται μεταξύ τους, ακόμα και για τις ώρες του κλειστού γηπέδου.

Τέλος, ο καλεσμένος κάλεσε τον νέο κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, να γεμίσει με εμπειρίες, να αποκτήσει φίλους και να κρατήσει αναμνήσεις. Όμως επισήμανε ότι οι κακές στιγμές θα είναι περισσότερες από τις καλές, αλλά οι καλές θα είναι αυτές που θα γεμίζουν την ψυχή του αθλητή και όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Η στιγμή είναι μαγική, αλλά η διάρκεια κερδίζει την στιγμή».

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»Νίκος Παυλάτος: «Να φύγουν όσοι δραστηριοποιούνται στον Κούταβο, να δοθεί στους πολίτες»

Ο πρόεδρος της δημοτικής κίνησης πολιτών «ΦΑΡΟΣ» Νίκος Παυλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή τις εθελοντικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η κίνηση και όλες τις

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιούΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Ο κος Στανίτσας αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων που κατά την γνώμη του δεν θα έπρεπε να

Με φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες δράσεις, σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού ο Βίκτωρ ΡουχωτάςΜε φρέσκιες ιδέες και καινοτόμες δράσεις, σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού ο Βίκτωρ Ρουχωτάς

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Σύμβουλος σε Θέματα Πολιτισμού, ο κος Βίκτωρ Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να εξηγήσει ποιες θα είναι οι