Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος»

Σταύρος Τραυλός: «Για εμάς είναι έργο πρώτης προτεραιότητας ο δρόμος Αργοστόλι- Πόρος» post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την αποκάλυψη ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος Αργοστολίου- Πόρου.

Όπως είπε ο κος Τραυλός, κάθε Αρχή (είτε περιφερειακή είτε δημοτική) έχει ένα έργο «σημαία», ένα έργο πρώτης προτεραιότητας. «Για μας είναι ένα έργο που πρέπει να γίνει. Δεν είναι δυνατόν, το 2019 αυτός ο δρόμος να είναι σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως μπορεί να μην ολοκληρωθεί εντός της θητείας του αλλά τουλάχιστον θα έχει κάτι να παραδώσει στους επόμενους.

Άμεσα θα γίνουν παρεμβάσεις σε κάποια σημεία και ο αντιπεριφερειάρχης αποκάλυψε πως υπάρχουν ήδη 250 χιλιάδες ευρώ για να ξεκινήσουν οι προμελέτες. «Είναι ένα σημαντικό έργο για όλη την Κεφαλονιά» κατέληξε.

Σε άλλες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, ο καλεσμένος ανέφερε ότι θα μπουν μπάρες, σημάνσεις και διαγραμμίσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου και όπου είναι απαραίτητο. Επίσης, ξεκινά και ένα έργο βραχοπροστασίας στην βόρεια Κεφαλονιά.

Τέλος και σχετικά με το θέμα του μονοπατιού στην παραλία Φώκι, ο κος Τραυλός επισήμανε ότι το συγκεκριμένο μονοπάτι είναι ιδιωτικό και οι παρεμβάσεις έγιναν με άδεια από το δασαρχείο.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

 

Related Post

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»Σπύρος Σαμούρης: «Στόχος μας, να γίνει ο δήμος μας φιλόξενος για τον ντόπιο και τον τουρίστα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης. Το πρώτο που θέλησε να καταστήσει σαφές ήταν ότι την θέση που έχει την επέλεξε ο

Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να κάνει έναν σύντομο απολογισμό και να