Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα»

Νίκος Ανουσάκης: «Δεν δεχόμαστε η Κεφαλονιά να γίνει χαβούζα» post thumbnail image

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» Νίκος Ανουσάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκφράσει την άποψη της παράταξής του, σχετικά με την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ.

Ο κος Ανουσάκης κατέστησε σαφές στην πρώτη του τοποθέτηση, ότι σε ότι τους ζητηθεί θα είναι εκεί και είναι απολύτως σύμφωνοι με την «γραμμή» της Δημοτικής Αρχής. «Ψηφίσαμε ομόφωνα το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής» πρόσθεσε.

Ο κος Ανουσάκης κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη, να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα και επισήμανε ότι όλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις τους. Παράλληλα, τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει επιτροπή από θεσμικούς εκπροσώπους , οι οποίοι έχουν και την διοικητική αρμοδιότητα να διαπραγματευτούν για να αποσυρθεί τα άρθρο.

Ο καλεσμένος επισήμανε και το κίνδυνο που διατρέχει η Κεφαλονιά από την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ. «Αν δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας, θα έρθουν όλα τα σκουπίδια στην Κεφαλονιά. Δεν πρέπει να αλλάξει το νομικό σχήμα της ΕΔΑΚΙ  και πρέπει να μείνει όπως είναι.

Τέλος, ο κος Ανουσάκης ενημέρωσε ότι και η ΠΕΔΙΝ έχει συνταχθεί στο πλευρό της Κεφαλονιάς.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Ο Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες τηςΟ Γεράσιμος Τιμοθεάτος για την πτώχευση της Thomas Cook και για τις συνέπειες της

Ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος,  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για το θέμα που προέκυψε μετά την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook

Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο,  φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων Γεράσιμος Βασιλάτος, για μια συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα του χωροταξικού. Η συζήτηση ξεκίνησε με

Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»Βασίλης Ρουχωτάς: «60% πάνω το κόστος λειτουργίας του ΧΥΤΥ τα επόμενα χρόνια –  Η κοινωνία της Κεφαλονιάς θα πληρώσει το μάρμαρο»

O επικεφαλής της παράταξης  “ΠΑΛΛΗ – ΛΗΞΟΥΡΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ” Βασίλης Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με βασικό θέμα συζήτησης τον ΦΟΔΣΑ και το κόστος λειτουργείας.