Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος» post thumbnail image

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για εθνικά θέματα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τα 4 γήπεδα της Κεφαλονιάς. «Τα έργα που έχουν ανακοινωθεί για τις αλλαγές χλοοταπήτων, ανήκουν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Ο κάθε δήμος θα έρθει σε επαφή με το Υπουργείο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα και να ξεκινήσουν τα έργα» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι όταν πρόκειται για αθλητισμό, δίνεται μια επιπλέον βαρύτητα γιατί «ο αθλητισμός είναι υγεία».

Ο κος Καππάτος αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα του κορονοϊού.  Όπως τόνισε η έως τώρα διαχείριση της κατάστασης είναι πολύ καλή. «Ο ΕΟΔΥ έχει την ευθύνη διαχείρισης  μαζί με το Υπουργείο. Ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος. Υπάρχει ενημέρωση από την πρώτη στιγμή για το τι πρέπει να κάνει κάποιος και πρέπει να προσέχουμε» υπογράμμισε.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στα σύνορα είναι ένας  ιδιαίτερος πόλεμος»  τόνισε ο κος Κάππατος, όταν ζητήθηκε η άποψή του για τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Έβρο, ενώ επισήμανε ότι όλες αυτές οι μετακινήσεις μεταναστών και προσφύγων θα έχουν επιπτώσεις στο μέλλον.  Ο κος Καππάτος υπενθύμισε και ποια είναι τα μέτρα που θα πάρει η Ευρώπη, προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα.

Στα τοπικά θέματα ο βουλευτής υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι δυστυχώς η διάσπαση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα  που λόγω και της γραφειοκρατίας είναι δύσκολο να λυθούν. «Πήγαμε στους υπουργούς και θέσαμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μετά την διάσπαση. Ο μητροπολιτικός δήμος Αργοστολίου  πρέπει να συνδράμει τους άλλους δύο, όμως και οι άλλοι δήμοι πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσει τους. Θα δοθεί λύση σε όλα τα θέματα. Επίσης, ψηφίστηκε η δυνατότητα των δήμων να προσλάβουν προσωπικό» τόνισε χαρακτηριστικά.  

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»Θέμης Βαλσαμής: «Ευελπιστούμε στην βοήθεια Περιφέρειας και Δήμων»

O πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Θέμης Βαλσαμής, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και μίλησε για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: Δεν θα αφήσουμε να κλείσει το τμήμαΠρόεδρος και αντιπρόεδρος φοιτητών ΤΗΜΟ: Δεν θα αφήσουμε να κλείσει το τμήμα

Ο πρόεδρος των φοιτητών του τμήματος  ΤΗΜΟ Δημήτρης Κολυδάς και η αντιπρόεδρος Νίκη Σκουμπούρη, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να εκφράσουν τις