Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος»

Παναγής Καππάτος: «Στον Έβρο γίνεται ένας ιδιαίτερος πόλεμος» post thumbnail image

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό να ενημερώσει για θέματα που αφορούν τον νομό μας αλλά και για εθνικά θέματα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τα 4 γήπεδα της Κεφαλονιάς. «Τα έργα που έχουν ανακοινωθεί για τις αλλαγές χλοοταπήτων, ανήκουν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος 2». Ο κάθε δήμος θα έρθει σε επαφή με το Υπουργείο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα και να ξεκινήσουν τα έργα» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι όταν πρόκειται για αθλητισμό, δίνεται μια επιπλέον βαρύτητα γιατί «ο αθλητισμός είναι υγεία».

Ο κος Καππάτος αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα του κορονοϊού.  Όπως τόνισε η έως τώρα διαχείριση της κατάστασης είναι πολύ καλή. «Ο ΕΟΔΥ έχει την ευθύνη διαχείρισης  μαζί με το Υπουργείο. Ο επόμενος μήνας θα είναι δύσκολος. Υπάρχει ενημέρωση από την πρώτη στιγμή για το τι πρέπει να κάνει κάποιος και πρέπει να προσέχουμε» υπογράμμισε.

«Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στα σύνορα είναι ένας  ιδιαίτερος πόλεμος»  τόνισε ο κος Κάππατος, όταν ζητήθηκε η άποψή του για τα εθνικά θέματα και συγκεκριμένα για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Έβρο, ενώ επισήμανε ότι όλες αυτές οι μετακινήσεις μεταναστών και προσφύγων θα έχουν επιπτώσεις στο μέλλον.  Ο κος Καππάτος υπενθύμισε και ποια είναι τα μέτρα που θα πάρει η Ευρώπη, προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα.

Στα τοπικά θέματα ο βουλευτής υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι δυστυχώς η διάσπαση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα  που λόγω και της γραφειοκρατίας είναι δύσκολο να λυθούν. «Πήγαμε στους υπουργούς και θέσαμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μετά την διάσπαση. Ο μητροπολιτικός δήμος Αργοστολίου  πρέπει να συνδράμει τους άλλους δύο, όμως και οι άλλοι δήμοι πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσει τους. Θα δοθεί λύση σε όλα τα θέματα. Επίσης, ψηφίστηκε η δυνατότητα των δήμων να προσλάβουν προσωπικό» τόνισε χαρακτηριστικά.  

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»Αλέξανδρος Μοσχονάς: «Μέχρι το τέλος του έτους θα παραδοθεί το παραλιακό μέτωπο – Νομότυπα όλα τα έργα του Λιμενικού Ταμείου»

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς. Τα λιμάνια της Κεφαλονιάς το μεγάλο θέμα της συνέντευξης.

Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»Γεράσιμος Σιμωτάς: «Παρέχουμε την έκπτωση, ώστε όλοι να μπορούν να βγουν για καφέ και φαγητό»

Ο πρόεδρος του επισιτιστικού σωματείου «ΑΡΚΕΙΣΙΟΣ»  Γεράσιμος Σιμωτάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να κοινοποιήσει μια πολύ ωραία πανελλαδική προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να υπάρχει έκπτωση

Διονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμήςΔιονύσης Στανίτσας: Παλεύαμε μόνοι μας για την επαναλειτουργία της γραμμής

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων σχετικά με την γραμμή Πάτρα- Σάμη – Ιθάκη, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Έκανε μια μικρή αναδρομή της ιστορίας και τόνισε ότι