Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον» post thumbnail image

Ο τέως αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου.

Ο κος Δρακουλόγκωνας χαρακτήρισε το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο ως ιλαροτραγωδία και επισήμανε ότι σε ένα πολύ σημαντικό περιφερειακό συμβούλιο, η Περιφερειακή Αρχή λειτούργησε ως δεκανίκι της Κυβέρνησης.

Για την τοποθέτηση της παράταξης του στο Περιφερειακό Συμβούλιο για το επίμαχο άρθρο του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου  ο κος Δρακουλόγκωνας ανέφερε χαρακτηριστικά: « Έπρεπε η Κυβέρνηση να έχει δώσει την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να συζητήσουν το άρθρο.  Η πρότασή μας ήταν, για όσο διάστημα οι δήμαρχοι των νησιών δεν θέλουν τον ενιαίο ΦΟΣΔΑ, η Περιφερειακή Αρχή να απέχει απ’ αυτό. Βέβαια, η αντιπολίτευση (στο περιφερειακό συμβούλιο) ήταν χωρισμένη στα τρία, αλλά και κοινή πρόταση να είχαμε πάλι θα μειοψηφούσαμε».

Αναφερόμενος  στο νομοσχέδιο υπογράμμισε τα εξής: «Αυτό το νομοσχέδιο γράφτηκε άρθρο κατ’ άρθρο στα γραφεία των επιχειρήσεων κάποιων που έχουν σκοπό να αυξήσουν τα κέρδη τους. Οδηγούμαστε σε βιασμό του περιβάλλοντος» και τόνισε ότι αν υπάρξει πολιτική βούληση, ακόμα και τώρα μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις.

 

Related Post

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Ο εφησυχασμός και η αμέλεια για το έργο έχουν στοιχίσει ζωές»

Ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει για την μεγάλη κινητοποίηση – συγκέντρωση που διοργανώνει. Στις 26

Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)Βαγγέλης Κλωνής: Ο κεφαλονίτης παγκόσμιος ήρωας- Σύμβολο θάρρους και ανδρείας! (video)

Αποκλειστική συνέντευξη σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης της χήρας του ήρωα του β’ παγκοσμίου πολέμου, Βαγγέλη Κλωνή, που δοξάστηκε στα πέρατα της γής.

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το