Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

«Πολύ ήρεμα τα πράγματα, μεγάλη πτώση φέτος. Δεν έχει έρθει ούτε ένας ξένος»  ανέφερε ο κος Τσελέντης προσθέτοντας ότι και οι επαγγελματίες δεν έχουν ανοίξει τα μαγαζιά τους καθώς όπως δηλώνουν δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που δεν υπάρχει κόσμος. «Τα κότερα που υπάρχουν είναι τοπικά και ένα κότερο που βρίσκεται ανοιχτά είναι στο Ιόνιο 3 μήνες» απάντησε  σε σχετική ερώτηση.

Σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της περιοχής ο κος Τσελέντης τόνισε πως το Ferry boat  δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς δεν υπάρχει κόσμος από την απέναντι πλευρά που να θέλει να έρθει στο Φισκάρδο και εμφανίστηκε απαισιόδοξος λέγοντας πως μέχρι και τις 15 Ιουνίου η κατάσταση δεν θα αλλάξει.

Αναγνώρισε το ότι αυτή η κατάσταση είναι παγκόσμια και αυτό έχει επηρεάσει τους πάντες, όπως και τους επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων οι οποίοι έχουν πολλές ακυρώσεις. Επίσης ανέφερε ότι αρκετοί είναι εκείνοι που ζητάνε από τους ξενοδόχους να μεταφέρουν την ημερομηνία και όχι να την ακυρώσουν.  «Οι τουρίστες στο Φισκάρδο είναι κυρίως Άγγλοι. Αν τελικά ισχύσει η 14ήμερη καραντίνα όταν θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους, αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για αυτούς» επισήμανε.

Ο κος Τσελέντης άφησε και μια «χαραμάδα αισιοδοξίας» υποστηρίζοντας πως από αρχές Ιουλίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα και κάτι θα αρχίσει να κινείται.

 

Related Post

Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»Γεράσιμος Κοκκόσης: «Το Υπουργείο αποφασίζει, όχι η Πρωτοβάθμια»

Ο Διευθυντής της Α’/βάθμιας εκπαίδευσης Κεφαλονιάς  Γεράσιμος Κοκκόσης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την καταγγελία των γονέων των μαθητών του δημοτικού σχολείου Κεραμειών σχετικά με την

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιούΟ Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας για το άνοιγμα των σχολείων και την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Ο κος Στανίτσας αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων που κατά την γνώμη του δεν θα έπρεπε να

Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»Γιάννης Λυκούδης: «Μπορεί να μην υπάρχει συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, αλλά θα συνεχίσω να βάζω πλάτη για το καλό του τόπου»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς Γιάννης Λυκούδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν παρέστη στην