Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

«Πολύ ήρεμα τα πράγματα, μεγάλη πτώση φέτος. Δεν έχει έρθει ούτε ένας ξένος»  ανέφερε ο κος Τσελέντης προσθέτοντας ότι και οι επαγγελματίες δεν έχουν ανοίξει τα μαγαζιά τους καθώς όπως δηλώνουν δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που δεν υπάρχει κόσμος. «Τα κότερα που υπάρχουν είναι τοπικά και ένα κότερο που βρίσκεται ανοιχτά είναι στο Ιόνιο 3 μήνες» απάντησε  σε σχετική ερώτηση.

Σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της περιοχής ο κος Τσελέντης τόνισε πως το Ferry boat  δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς δεν υπάρχει κόσμος από την απέναντι πλευρά που να θέλει να έρθει στο Φισκάρδο και εμφανίστηκε απαισιόδοξος λέγοντας πως μέχρι και τις 15 Ιουνίου η κατάσταση δεν θα αλλάξει.

Αναγνώρισε το ότι αυτή η κατάσταση είναι παγκόσμια και αυτό έχει επηρεάσει τους πάντες, όπως και τους επαγγελματίες των τουριστικών καταλυμάτων οι οποίοι έχουν πολλές ακυρώσεις. Επίσης ανέφερε ότι αρκετοί είναι εκείνοι που ζητάνε από τους ξενοδόχους να μεταφέρουν την ημερομηνία και όχι να την ακυρώσουν.  «Οι τουρίστες στο Φισκάρδο είναι κυρίως Άγγλοι. Αν τελικά ισχύσει η 14ήμερη καραντίνα όταν θα επιστρέφουν από τις διακοπές τους, αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για αυτούς» επισήμανε.

Ο κος Τσελέντης άφησε και μια «χαραμάδα αισιοδοξίας» υποστηρίζοντας πως από αρχές Ιουλίου τα πράγματα θα είναι καλύτερα και κάτι θα αρχίσει να κινείται.

 

Related Post

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ