Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η  στελέχωση στο κέντρο υγείας» post thumbnail image

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα.

Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος την κατάσταση στο νησί, αν και έχει κόσμο. Παραδέχτηκε ότι ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος σε σχέση με πέρυσι ενώ τόνισε ότι στο νησί παραθερίζουν και έλληνες και ξένοι και αρκετοί με σκάφη. Αναφέρθηκε στους ελέγχους και επισήμανε: «Έχουμε πει στον κόσμο να προσέχει και να τηρεί τα μέτρα προστασίας. Ειδικά στα μαγαζιά είπαμε στους καταστηματάρχες να τηρούν τις αποστάσεις και όλους τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί καθώς γίνονται καθημερινά έλεγχοι».

Σχολίασε την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κου Μηλιώτη στην Κεφαλονιά, υποστηρίζοντας ότι μάλλον έρχεται λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Κεφαλονιά και δεν έχει κάποια ενημέρωση για το αν ο κος Μηλιώτης θα επισκεφθεί την Ιθάκη.

Αναφορικά με τα εγκαίνια του νέου λιμανιού και την παρουσία ή μη του Πρωθυπουργού στην τελετή, ο κος Λιβιτσάνης υπογράμμισε πως επιθυμία από τον πρωθυπουργό υπάρχει, να βρίσκεται στα εγκαίνια, όμως αυτό θα γίνει γνωστό εν καιρώ. Μάλιστα ο έπαρχος εξήγησε ότι η παρουσίαση και παράδοση του έργου δεν θα γίνει την ίδια μέρα με τα εγκαίνια. «Ο φορέας του ΕΣΠΑ που παρακολουθεί το έργο, θα πραγματοποιήσει την παρουσίασή του  και την παράδοση και περίπου 2 εβδομάδες αργότερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης παραδέχτηκε ότι αυτό είναι έργο της προηγούμενης περιφερειακής αρχής και δεν έχουν σκοπό να καρπωθούν τίποτα.

«Οι δομές υγείας στο νησί μας είναι σε καλό επίπεδο» ανέφερε ο έπαρχος ερωτώμενος σχετικά. Παράλληλα πρόσθεσε πως ήδη έχει τοποθετηθεί ένα κοντέινερ για όσους βρεθούν θετικοί στον ιό και προκειμένου να μην εισέρχονται στο κέντρο υγείας. Τέλος, επισήμανε ότι και η στελέχωση είναι αρκετά καλή και δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα τελευταία χρόνια.

Related Post

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης στο Cosmos96,5

Ο Πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Διονύσης Κοκκόσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Αλοϊζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή και την εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον ΜύρτοΟ Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος. Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε

Βασίλης Λεβέντης: «Όταν μια χώρα δεν μπορεί να λάβει μέτρα, τότε αυτό δεν είναι κράτος»Βασίλης Λεβέντης: «Όταν μια χώρα δεν μπορεί να λάβει μέτρα, τότε αυτό δεν είναι κράτος»

Στον Δημήτρη Αλοΐζο και την Σπυριδούλα Αναλυτή , στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, για μια ανασκόπηση και  ένα σχολιασμό