Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται» post thumbnail image

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα.

Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωση στο οποίο ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλες καταγγελίες σας αυτές που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν γκρίνιες για μια καρέκλα, για ένα τραπέζι… Για να είμαι ξεκάθαρος, όποιος απλά παίρνει τηλέφωνο για να κάνει μια καταγγελία, η καταγγελία του δεν θα ερευνάται. Μόνο εγγράφως και ενυπόγραφα».

«Η Ιθάκη πάει πολύ καλά. Θυμίζει περιόδους προ κορωνοϊού» υπογράμμισε ο κος Στανίτσας αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ενώ επισήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος  δεν ήταν καλοί μήνες. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν καθώς όπως τόνισε «δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία». Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται, πως υπάρχουν κρούσματα και δεν ανακοινώνονται επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την στιγμή που αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κάθε κρούσματος, ακολουθεί ιχνηλάτηση.

Τέλος, ο κος Στανίτσας ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται κάποια έργα για το φθινόπωρο. Τόνισε δε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους της Κεφαλονιάς και αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του λιμανιού του Πίσω Αετού θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και  όχι τον Αύγουστο.

Related Post

Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»Στάθης Τσελέντης: «Έρημο το Φισκάρδο – Από Ιούλιο θα είναι καλύτερα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο. «Πολύ ήρεμα τα πράγματα,

Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»Γεράσιμος Βασιλάτος: «Με το νέο χωροταξικό δεν θα μπορούν να δημιουργηθούν ξενοδοχειακές μονάδες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο,  φιλοξενήθηκε ο αρχιτέκτων Γεράσιμος Βασιλάτος, για μια συζήτηση για το πολύ σοβαρό θέμα του χωροταξικού. Η συζήτηση ξεκίνησε με

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε