Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς.

Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο κομμάτι της Κεφαλονιάς έχει αποκατασταθεί ενώ συνεχίζουν να δίνουν νερό σε περιοχές που δεν είχαν. Πιο συγκεκριμένα ο κος Σπαθής επισήμανε: «Δώσαμε στην Σκάλα νερό. Στο Ληξούρι υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα και δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αντλιοστάσιο. Η υδροφόρα είναι στο Ληξούρι και δίνει νερό». Επίσης, τόνισε ότι στην Άσσο και στην Αγία Ευφημία περιμένει να δοθεί ρεύμα και παράλληλα ανέφερε ότι θα πάρει αρκετές μέρες να φτιαχτεί το δίκτυο.

Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως έχει επισκεφθεί τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Κεφαλονιάς, όπου και διαπίστωσε τις μεγάλες καταστροφές που έχει δεχτεί το οδικό δίκτυο. «Το ότι δεν είχαμε θύματα είναι ευτύχημα. Όποιος δεν βρεθεί στις περιοχές δεν καταλαβαίνει τι έγινε» τόνισε ο πρόεδρος και ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο ανταποκρίθηκε και βοήθησε όπου χρειάστηκε ενώ επισήμανε πως θα ζητήσει και φορό – ελαφρύνσεις για τους επιχειρηματίες καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Φέτος δεν υπήρξε τουριστική σεζόν, ήρθε και ο Ιανός. Πρέπει να γίνουν πράγματα».

Related Post

Ο Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο ΛηξούριΟ Γεράσιμος Γαλανός για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Ληξουρίου, Γεράσιμος Γαλανός φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να δώσει τον ρυθμό για την έναρξη μιας εβδομάδας γεμάτης …

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Αυτή τη στιγμή φτωχοποιείται όλη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου η «Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την έναρξη των click away αγορών. «Δεν δουλεύει το click away.

Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»Γιώργος Κατσιβέλης: «Μεγάλη ευκαιρία ένας αναπτυξιακός οργανισμός – Είμαστε σε φάση υλοποίησης έργων»

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», παραχώρησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης. Ζητήθηκε από τον Δήμαρχο να κάνει έναν σύντομο απολογισμό και να