Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει»

Σταύρος Σπαθής: «Όποιος δεν βρεθεί σε Άσσο και Αγία Ευφημία δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  και πρόεδρος του επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την υδροδότηση όλων των περιοχών της Κεφαλονιάς.

Όπως ανέφερε, το μεγαλύτερο κομμάτι της Κεφαλονιάς έχει αποκατασταθεί ενώ συνεχίζουν να δίνουν νερό σε περιοχές που δεν είχαν. Πιο συγκεκριμένα ο κος Σπαθής επισήμανε: «Δώσαμε στην Σκάλα νερό. Στο Ληξούρι υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα και δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αντλιοστάσιο. Η υδροφόρα είναι στο Ληξούρι και δίνει νερό». Επίσης, τόνισε ότι στην Άσσο και στην Αγία Ευφημία περιμένει να δοθεί ρεύμα και παράλληλα ανέφερε ότι θα πάρει αρκετές μέρες να φτιαχτεί το δίκτυο.

Ο κος Σπαθής υπογράμμισε πως έχει επισκεφθεί τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Κεφαλονιάς, όπου και διαπίστωσε τις μεγάλες καταστροφές που έχει δεχτεί το οδικό δίκτυο. «Το ότι δεν είχαμε θύματα είναι ευτύχημα. Όποιος δεν βρεθεί στις περιοχές δεν καταλαβαίνει τι έγινε» τόνισε ο πρόεδρος και ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο ανταποκρίθηκε και βοήθησε όπου χρειάστηκε ενώ επισήμανε πως θα ζητήσει και φορό – ελαφρύνσεις για τους επιχειρηματίες καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Φέτος δεν υπήρξε τουριστική σεζόν, ήρθε και ο Ιανός. Πρέπει να γίνουν πράγματα».

Related Post

Σπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριοΣπύρος Σπύρου: Ζητάμε την ψήφο του κόσμου, για να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου (Ιόνιος Συμμαχία). Ο κος Σπύρου πάντα δραστήριος, ανέφερε πως έχει περπατήσει τα νησιά

Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»Αλέξανδρος Παντελειός: «Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα μουσείο»

Την άποψή του για το Αρχαιολογικό Μουσείο, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» Αλέξανδρος Παντελειός στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Από τον κο Παντελειό έγινε

Ο Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον ΜύρτοΟ Μιχάλης Γάκης για τα διαγνωστικά κέντρα και τον Μύρτο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» μίλησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Πυλάρου  Μιχάλης Γάκης και με τις δύο ιδιότητές του, ως γιατρός και ως αντιδήμαρχος. Για τα διαγνωστικά κέντρα ανέφερε