Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους» post thumbnail image

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ευχάριστη είδηση ήταν ότι το ποσό αυξήθηκε στα 30 εκατομμύρια από 14 που ήταν. Αρχικά ο κος Αλεξάκης αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του κου Γαλιατσάτου τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μιλάει για 147 εκατομμύρια καθώς ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το πλαίσιο και δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ποσό θα πάρει ο κάθε επιχειρηματίας. «Πρέπει  να είμαστε πιο προσεκτικοί με τέτοια πράγματα. Αυτό έγινε εσκεμμένα. Πρώτα θα πρέπει να δούμε την ανάλυση της επιτροπής. Πως  ξέρει ο κος Γαλιατσάτος τι θα πάρει ο καθένας;» αναρωτήθηκε ο καλεσμένος.

Ο κος Αλεξάκης υπογράμμισε ότι δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι καθώς γίνεται αξιολόγησε με μόρια, όμως προσπαθεί ο ίδιος, ώστε να μειωθεί το μέγιστο ποσό της ενίσχυσης (που ήταν 30.000 ευρώ)  και να υπάρξουν περισσότεροι δικαιούχοι.  «Το ποσό είναι από το ΠΕΠ. Οι 7156 που υπέβαλλαν την αίτηση είναι αρκετοί. Πιστεύω ότι ένα 30% θα επιδοτηθεί» εξήγησε και ανέφερε παράλληλα ότι έγιναν πολλές προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει αυτό το βοήθημα με αυτό τον τρόπο. Ο αντιπεριφερειάρχης παράλληλα τόνισε ότι μόλις βγουν οι πληρωμές  για τις επιχειρήσεις, θα αρχίσουν να ψάχνουν τρόπο να βοηθηθούν και οι υπόλοιποι.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να προσέχει. «Πρέπει να έχουμε μέτρο και να αντιλαμβανόμαστε τα σημεία του καιρού» υπογράμμισε.

Related Post

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

O εκτελών χρέη διοικητή στον Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν, ήταν και το θέμα του εμβολιασμού αλλά και μια

Αθανάσιος Δρούγος: «Θα έχουμε μακρά εξέλιξη – Διπλωματικά κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έχουμε υποστήριξη»Αθανάσιος Δρούγος: «Θα έχουμε μακρά εξέλιξη – Διπλωματικά κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έχουμε υποστήριξη»

Ο διεθνολόγος και στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνομιλίας η ενημέρωση σχετικά με την κλιμακούμενη ένταση στο Αιγαίο. Ο κος Δρούγος