Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους»

Αλέξανδρος Αλεξάκης: «Δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι. Προσπαθούμε για περισσότερους» post thumbnail image

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ανταγωνιστικότητας  Αλέξανδρος Αλεξάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το πρόγραμμα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η ευχάριστη είδηση ήταν ότι το ποσό αυξήθηκε στα 30 εκατομμύρια από 14 που ήταν. Αρχικά ο κος Αλεξάκης αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του κου Γαλιατσάτου τονίζοντας ότι δεν μπορεί να μιλάει για 147 εκατομμύρια καθώς ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το πλαίσιο και δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ποσό θα πάρει ο κάθε επιχειρηματίας. «Πρέπει  να είμαστε πιο προσεκτικοί με τέτοια πράγματα. Αυτό έγινε εσκεμμένα. Πρώτα θα πρέπει να δούμε την ανάλυση της επιτροπής. Πως  ξέρει ο κος Γαλιατσάτος τι θα πάρει ο καθένας;» αναρωτήθηκε ο καλεσμένος.

Ο κος Αλεξάκης υπογράμμισε ότι δυστυχώς δεν θα επιδοτηθούν όλοι καθώς γίνεται αξιολόγησε με μόρια, όμως προσπαθεί ο ίδιος, ώστε να μειωθεί το μέγιστο ποσό της ενίσχυσης (που ήταν 30.000 ευρώ)  και να υπάρξουν περισσότεροι δικαιούχοι.  «Το ποσό είναι από το ΠΕΠ. Οι 7156 που υπέβαλλαν την αίτηση είναι αρκετοί. Πιστεύω ότι ένα 30% θα επιδοτηθεί» εξήγησε και ανέφερε παράλληλα ότι έγιναν πολλές προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει αυτό το βοήθημα με αυτό τον τρόπο. Ο αντιπεριφερειάρχης παράλληλα τόνισε ότι μόλις βγουν οι πληρωμές  για τις επιχειρήσεις, θα αρχίσουν να ψάχνουν τρόπο να βοηθηθούν και οι υπόλοιποι.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να προσέχει. «Πρέπει να έχουμε μέτρο και να αντιλαμβανόμαστε τα σημεία του καιρού» υπογράμμισε.

Related Post

Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»Τσιλιμιδός: «Ανθρωποφαγία για το κυλικείο της Πάστρας – Οι συσχετισμοί Μουσείου- ΜΕΘ πλήττουν τον τόπο»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός. Μεταξύ άλλων μίλησε για το κυλικείο της Πάστρας και για το Μουσείο Σκλάβου. Κυλικείο Γυμνασίου – Λυκείου Πάστρας

Διονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίεςΔιονύσης Μινέτος: Έχουμε μπει σε μια περιπέτεια με τις παραλίες

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Διονύσης Μινέτος με αφορμή τα θέματα που προέκυψαν με την δημοπρασία των παραλιών.

Βασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτηςΒασιλείου, Γαϊτανίδου, Λυκούδης: Όχι στις εξορύξεις- Προτεραιότητα ο πολίτης

Με φόντο τις περιφερειακές εκλογές, στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, για μια κατάθεση απόψεων της κάθε παράταξης. Η κα Βασιλείου Νατάσα υποψήφια με την «Λαϊκή