Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού» post thumbnail image

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα του υπογράφοντος την καταγγελία.  Παράλληλα ο κος Σαμούρης επισήμανε ότι δεν καταστρέφει δέντρα αλλά δουλειά του είναι να φυτεύει. Εξήγησε παράλληλα, ότι τα δέντρα στην Λεωφόρο ήταν κομμένα και ξεραμένα τα τελευταία 5 χρόνια. «Εγώ θα φυτεύσω καινούργια δέντρα, μουριές. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Λυκούδης, αναφορικά με τους χώρους Πολιτισμού που χρειάζεται το νησί μας. «Γιατί ο Γιάννης, που ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό, δεν ψήφισε θετικά, όταν φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθησε την γραμμή της παράταξής του; Μάλιστα η παράταξή του έλεγε ότι όταν ξαναεκλεγούν θα το κάνουν πάλι Δημαρχείο» επισήμανε ο κος Σαμούρης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και η παράταξή του έχουν πολύ περισσότερη ευαισθησία σε θέματα πολιτισμού από άλλους και θέλουν να υπάρχουν πολλοί χώροι πολιτισμού.

 

Related Post

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καβαλλιεράτος, ο οποίος περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στον Καραβόμυλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοΪού. «Οι γιατροί και ο

Ο Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίαςΟ Σταύρος Τραυλός για το νέο εμβολιαστικό κέντρο, τον τουρισμό και τα έργα οδοποιίας

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός, φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  με αφορμή το νέο εμβολιαστικό κέντρο που πρόκειται να εγκατασταθεί στον χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου. Όπως ανέφερε το εμβολιαστικό

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος. Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι,