Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia

Ο Άγγελος Θεοδωρακάτος για την εθελοντική δράση Save your hood Kefalonia post thumbnail image

Για την ομάδα καθαρισμού δημόσιων χώρων «Save your hood» μίλησε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο συμπολίτης Άγγελος Θεοδωρακάτος, παρουσιάζοντας τις δράσεις της.

«Η ομάδα εμφανίστηκε στην Αθήνα, στα Τουρκοβούνια κατά την πρώτη καραντίνα. Βρήκε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και εξαπλώθηκε. Έφτασε και στην Κεφαλονιά» ανέφερε ο κος Θεοδωρακάτος επισημαίνοντας ότι βασικός στόχος της είναι να σωθούν οι γειτονίες της πόλης.

Πιο πρόσφατη δράση της ομάδας ήταν ο καθαρισμός του Κουτάβου , όπου σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρακάτο συμμετείχαν 38 συμπολίτες μας.

«Στην ομάδα μπορεί να έρθει όποιος θέλει. Κάθε Τετάρτη προτείνουμε τοποθεσίες, κάνουμε μια ψηφοφορία και αποφασίζουμε. Υπάρχουν περιοχές που έχουμε καθαρίσει 2 φορές» , ανέφερε.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Σπύρο Σαμούρη για την βοήθεια που προσφέρει.

«Μόλις τελειώνουμε την κάθε δράση, επικοινωνούμε μαζί του, τον ενημερώνουμε που βρίσκονται τα σκουπίδια που μαζέψαμε και στέλνει φορτηγάκι και τα παίρνει», τόνισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όσο ανοίγει ο καιρός, θα διοργανώνονται δράσεις και σε παραλίες και κάθε Κυριακή θα υπάρχει μια νέα δράση.

Τέλος εμφανίσθηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποδοχή της δράσης και κάλεσε τον κόσμο να ακολουθήσει τη σελίδα “SaveYourHood” στο facebook για περισσότερες πληροφορίες.

 

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος

Δηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘΔηλώσεις φορέων για την μεταφορά της ΜΕΘ

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» που μεταδόθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχε κεντρικό της θέμα την μεταφορά του εξοπλισμού της ΜΕΘ, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς στο Νοσοκομείο

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕΟ δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης απαντά για τις απευθείας αναθέσεις και τα χρέη προς την ΚΕΔΗΚΕ

Ο δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει τις απαντήσεις του σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις που του καταλογίζει η αντιπολίτευση. Αναφερόμενος