Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία.

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση και δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα. Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.

 

Related Post

Σοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματαΣοφία Γαρμπή: Τα οικονομικά των δήμων ελέγχονται – Διονύσης Τζαννάτος: Θα ανακουφίσουμε τα λαϊκά στρώματα

Μια συνέντευξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολλές διαφορές πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Διαφορές ως προς την ηλικία αλλά και ως προς την ιδεολογία.

Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»Παναγής Ζαφειράτος: «Δρόμοι και λιμάνι κατεστραμμένα. Χρειάζεται παρέμβαση της πολιτείας»

Επικοινωνία με τον πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας  Παναγή Ζαφειράτο, είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της επικοινωνίας, η ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή και αν έχουν

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια