Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων για την εθελοντική αιμοδοσία post thumbnail image

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτα, Νίκος Φωκάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και μίλησε για την πολύ σημαντική και ωραία κίνηση του συλλόγου: Την αιμοδοσία.

Ο κος Φωκάς επισήμανε ότι είναι μια συλλογική κίνηση και δεν γίνεται μόνο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και από τους κατοίκους του χωριού και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. «Πριν από ένα χρόνο και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες του Covid και την ανάγκη που υπήρχε για αίμα, φτιάξαμε ένα σύλλογο αιμοδοτών» ανέφερε και συμπλήρωσε πως έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί 70 φιάλες αίμα. Μάλιστα τόνισε ότι οι περισσότεροι αιμοδότες είναι νεαροί και έτσι έχουν μια ζωή μπροστά τους, να προσφέρουν αίμα. «Όλοι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αρκεί να το θέλουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κος Φωκάς ερωτώμενος για την ποδοσφαιρική χρονιά, επισήμανε ότι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, η ποδοσφαιρική χρονιά έχει χαθεί. «Πάμε για τη νέα περίοδο. Η χρόνια χάθηκε. Δεν υπάρχουν και χρηματοδοτήσεις. Όλοι οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου ματώνουν» υπογράμμισε.

 

Related Post

Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  Στάθης Τσελέντης: «Έχουμε υποσχέσεις και όχι χρονοδιαγράμματα»  

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ερίσου Στάθης Τσελέντης  μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί  στο –κατά του καλοκαιρινούς μήνες, ασφυκτικά γεμάτο- Φισκάρδο.

Ο Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκεΟ Αλέξανδρος Παντελειός για το Μουσείο Σκλάβου και τις επιθέσεις που δέχθηκε

Στον COSMOS 96,5 και τον Δημήτρη Αλοϊζο μίλησε τη Δευτέρα 23 Νοέμβρη o Επικεφαλής της παράταξης «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Αλέξανδρος Παντελειός, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας. Για τον αναπτυξιακό

Καππάτος: «Η Υπουργός θα φροντίσει να μην απενταχθεί ο Τάφος – Θα ακυρωθεί το τεκμήριο κυριότητας δασών υπέρ του Δημοσίου»Καππάτος: «Η Υπουργός θα φροντίσει να μην απενταχθεί ο Τάφος – Θα ακυρωθεί το τεκμήριο κυριότητας δασών υπέρ του Δημοσίου»

Ο Βουλευτής Παναγής Καππάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για πολύ σημαντικά θέματα για την Κεφαλονιά, όπως ο Θολωτός Τάφος των Τζαννάτων, οι δασικοί χάρτες