Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος.

Το θέμα της συζήτησης η φορολογική παράβαση στον Πλατύ Γιαλό. Όπως τόνισε δεν είναι μια απλή παράβαση είναι μια παράβαση του Δήμου και όχι μιας ιδιωτικής επιχείρησης.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί από ευθιξία και πριν από αυτό να διατάξει ΕΔΕ.

Δεν θέλησε να μιλήσει για κανένα άλλο θέμα, γιατί θεωρεί ότι αν ασχολήθούμε με ο,τι άλλο θα υποβαθμιστεί το συγκεκριμένο γεγονός και δεν πρέπει, αφού είναι ποινικό αδίκημα!

Ακούστε τον κο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»«Κόμμα για τα Ζώα» : «Παλεύουμε για την ευζωία των ζώων – Οι εξελίξεις για το καταφύγιο προκάλεσαν δυσαρέσκεια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκαν τα μέλη του «Κόμματος για τα Ζώα», Βάσω Λεβεντάκου (εκπρόσωπος του κόμματος στα Ιόνια) και Γιάννης Κοσμάτος (μέλος του

Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»Ιάκωβος Νιφοράτος: «Οι φιλίες μπήκαν πάνω από το γενικό συμφέρον»

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να μιλήσει για την τεράστια ευκαιρία που χάθηκε, για τον εμπορικό κόσμο

Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»Σταύρος Τραυλός: «Εναρμονιζόμαστε με ότι ισχύει στον ευρωπαϊκό ΚΟΚ – Σύντομα θα είναι έτοιμα τα υδατοδρόμια»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Σκοπός της επικοινωνίας ήταν να ενημερώσει σχετικά με τη νέα σήμανση  στην Κρανιά και