Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!” post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού συζητήθηκε και μάλιστα σε έντονους τόνους, μιας και ο κος Μιχαλάτος τόνισε ότι είναι ένα πολιτικό θέμα ιδιαίτερα σοβαρό. “Περίμενα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί” ήταν τα λόγια του ενώ αποκάλυψε πως η παράταξή του έχει ζητήσει να δει τι αναφέρεται στον έλεγχο και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι θα πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να πάρουν το χαρτί του ελέγχου στα χέρια τους. Κατατέθηκε επίσης πρόταση από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης – εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης- να γίνει δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναφέρθηκε στις αστοχίες και την κακοδιαχείριση από την Δημοτική Αρχή σε όλα τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς, όπως Μύρτος, Πλατύς Γιαλός και σπήλαια και επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Με την συζήτηση να περνάει και σε άλλα θέματα , έγινε αναφορά στις εκλογές, όπου ο κος Μιχαλάτος επισήμανε την αναγκαιότητα όλη η αντιπολίτευση να είναι ενωμένη – σε ενιαίο μέτωπο ενάντια στην Δημοτική Αρχή ενώ παράλληλα σημείωσε πως στα μέσα Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” θα είναι έτοιμος (το ψηφοδέλτιο).

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

 

Related Post

Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας ΕυφημίαςΚραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο της Αγίας Ευφημίας

Ο πρόεδρος της Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», τρεις εβδομάδες μετά το πέρασμα του «ΙΑΝΟΥ», παρουσιάζοντας την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή του.

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοιΗλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση