Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!” post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού συζητήθηκε και μάλιστα σε έντονους τόνους, μιας και ο κος Μιχαλάτος τόνισε ότι είναι ένα πολιτικό θέμα ιδιαίτερα σοβαρό. “Περίμενα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί” ήταν τα λόγια του ενώ αποκάλυψε πως η παράταξή του έχει ζητήσει να δει τι αναφέρεται στον έλεγχο και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι θα πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να πάρουν το χαρτί του ελέγχου στα χέρια τους. Κατατέθηκε επίσης πρόταση από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης – εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης- να γίνει δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναφέρθηκε στις αστοχίες και την κακοδιαχείριση από την Δημοτική Αρχή σε όλα τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς, όπως Μύρτος, Πλατύς Γιαλός και σπήλαια και επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Με την συζήτηση να περνάει και σε άλλα θέματα , έγινε αναφορά στις εκλογές, όπου ο κος Μιχαλάτος επισήμανε την αναγκαιότητα όλη η αντιπολίτευση να είναι ενωμένη – σε ενιαίο μέτωπο ενάντια στην Δημοτική Αρχή ενώ παράλληλα σημείωσε πως στα μέσα Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” θα είναι έτοιμος (το ψηφοδέλτιο).

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

 

Related Post

Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»Ασπασία Βασιλάτου: «Συνεχή περιστατικά κακοποίησης ζώων τις τελευταίες 20 μέρες»

Η Ασπασία Βασιλάτου, μέλος του Συλλόγου Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς «Ντορίς», φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να καταγγείλει – για μια ακόμα φορά- τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Νίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεταιΝίκος Ανουσάκης: Ο Δήμος πραγματοποιεί ο,τι υπόσχεται

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε η εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Νίκο Ανουσάκη, λίγο πριν την υπογραφή της σύμβασης έργου για το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού.

Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”Η Βαρβάρα Αραβαντινού υποψήφια με την “Πλεύση Ελευθερίας”

Με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατέρχεται στις εκλογές για υποψήφια βουλευτής η κα Βαρβάρα Αραβαντινού. Αρχικά έκανε την αυτοπαρουσίαση της για να την γνωρίσουν όσοι δεν την ξέρουν.