Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!”

Θεόφιλος Μιχαλάτος: “Περίμενα να παραιτηθεί ο Δήμαρχος μετά το κλείσιμο του Πλατύ!” post thumbnail image

Ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” Θεόφιλος Μιχαλάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”.

Το κλείσιμο του Πλατύ Γιαλού συζητήθηκε και μάλιστα σε έντονους τόνους, μιας και ο κος Μιχαλάτος τόνισε ότι είναι ένα πολιτικό θέμα ιδιαίτερα σοβαρό. “Περίμενα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί” ήταν τα λόγια του ενώ αποκάλυψε πως η παράταξή του έχει ζητήσει να δει τι αναφέρεται στον έλεγχο και η απάντηση που τους δόθηκε ήταν ότι θα πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να πάρουν το χαρτί του ελέγχου στα χέρια τους. Κατατέθηκε επίσης πρόταση από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης – εξαιρουμένης της Λαϊκής Συσπείρωσης- να γίνει δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναφέρθηκε στις αστοχίες και την κακοδιαχείριση από την Δημοτική Αρχή σε όλα τα αξιοθέατα της Κεφαλονιάς, όπως Μύρτος, Πλατύς Γιαλός και σπήλαια και επανέλαβε για μια ακόμα φορά τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να μην υπάρχει κανένα θέμα και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Με την συζήτηση να περνάει και σε άλλα θέματα , έγινε αναφορά στις εκλογές, όπου ο κος Μιχαλάτος επισήμανε την αναγκαιότητα όλη η αντιπολίτευση να είναι ενωμένη – σε ενιαίο μέτωπο ενάντια στην Δημοτική Αρχή ενώ παράλληλα σημείωσε πως στα μέσα Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς” θα είναι έτοιμος (το ψηφοδέλτιο).

Ακούστε όλη την συνέντευξη του κου Μιχαλάτου:

 

Related Post

Ο αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία ΕυφημίαΟ αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραύλος για τις πλημμύρες στην Αγία Ευφημία

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας που επλήγη από την καταιγίδα. Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε μια σύντομη

Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»Νίκος Φραντζής: «Μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος: Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά έργα του τόπου μας»

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να υπάρξει στην Κεφαλονιά Μουσείου Γεράσιμου

Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»Σπύρος Πεφάνης: «Ετοιμάζονται εκπλήξεις για το καρναβάλι – Και οι άλλοι 2 Δήμοι έχουν υποχρεώσεις προς την ΚΕΔΗΚΕ»

  Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Σπύρος Πεφάνης με αφορμή τις προσεχείς εκδηλώσεις εν όψει του καρναβαλιού. Πριν ξεκινήσει η συζήτηση έκανε μια