Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη! post thumbnail image

«Καταπέλτης καταγγελιών» ήταν στην συνέντευξή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία», Σπύρος Κουνάδης.

Ο κος Κουνάδης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και έχει γνώση σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το νερό. Μάλιστα κατήγγειλε ότι εκτός από τις λαϊκές κατοικίες όπου δεν έχουν αλλαχθεί οι σωλήνες, υπάρχει και μια περιοχή πάνω από το 3ο δημοτικό όπου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.  Οπότε, το νερό που περνάει από εκεί μαζεύει τα βαρέα μέταλλα.

Μίλησε για την διάσπαση του δήμου, και όπως είπε: «Η απραξία οδήγησε σε τεμαχισμό του δήμου, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη, όλοι είχαν παράπονα». Κατήγγειλε ότι, όταν ήταν α/δήμαρχος Σάμης ο δήμος δεν του διέθεσε όχημα για την μετακίνησή του αλλά πέρα απ’ αυτό ούτε μηχανήματα για να καθαρίζει περιοχές.

Στο τέλος, έκανε και μια ακόμα καταγγελία ή οποία είχε να κάνει με τους ελέγχους που έγιναν για τους σεισμούς. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και πέντε χρόνια και ενώ έχω κάνει αίτηση το σπίτι μου δεν το έχουν ελέγξει. Τα χρήματα τα πήραν αυτοί που έκαναν τους ελέγχους»

Ο κος Κουνάδης διάλεξε την «Δημοτική Συμπολιτεία» γιατί θεωρεί πως αυτή η παράταξη μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Related Post

Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους BeatlesΟ Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» είχε ένα διαφορετικό ύφος. Ξέφυγε από τα πολιτικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά. Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο Σεκόντος Μποχάγιερ, για

Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!Αλεξάνδρα Μπαλού: Δεν ζούμε με αυταπάτες – Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον λαό!

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η υποψήφια περιφερειάρχης με την Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρα Μπαλού. Γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης – περιφερειακή σύμβουλος