Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη!

Καταγγελίες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη! post thumbnail image

«Καταπέλτης καταγγελιών» ήταν στην συνέντευξή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία», Σπύρος Κουνάδης.

Ο κος Κουνάδης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και έχει γνώση σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το νερό. Μάλιστα κατήγγειλε ότι εκτός από τις λαϊκές κατοικίες όπου δεν έχουν αλλαχθεί οι σωλήνες, υπάρχει και μια περιοχή πάνω από το 3ο δημοτικό όπου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.  Οπότε, το νερό που περνάει από εκεί μαζεύει τα βαρέα μέταλλα.

Μίλησε για την διάσπαση του δήμου, και όπως είπε: «Η απραξία οδήγησε σε τεμαχισμό του δήμου, η αδιαφορία και η εγκατάλειψη, όλοι είχαν παράπονα». Κατήγγειλε ότι, όταν ήταν α/δήμαρχος Σάμης ο δήμος δεν του διέθεσε όχημα για την μετακίνησή του αλλά πέρα απ’ αυτό ούτε μηχανήματα για να καθαρίζει περιοχές.

Στο τέλος, έκανε και μια ακόμα καταγγελία ή οποία είχε να κάνει με τους ελέγχους που έγιναν για τους σεισμούς. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και πέντε χρόνια και ενώ έχω κάνει αίτηση το σπίτι μου δεν το έχουν ελέγξει. Τα χρήματα τα πήραν αυτοί που έκαναν τους ελέγχους»

Ο κος Κουνάδης διάλεξε την «Δημοτική Συμπολιτεία» γιατί θεωρεί πως αυτή η παράταξη μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Related Post

Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»Mιχάλης Μοσχονάς: «Θα λύσουμε τα προβλήματα και θα παρέχουμε βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη»

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ Μιχάλης Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» σχολιάζοντας την κατάσταση του ΟΚΑΠ. «Ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας είναι ένα νομικό πρόσωπο  δημοσίου

Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»Χρήστος Παυλάτος: «Το Νοσοκομείο δεν είναι ακέφαλο»

O εκτελών χρέη διοικητή στον Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν, ήταν και το θέμα του εμβολιασμού αλλά και μια

Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»Θεόφιλος Μιχαλάτος: «Μελέτες 30 εκατομμυρίων ευρώ- Μέχρι Μάρτιο θα εντάξουμε και το μουσείο Γεράσιμος Σκλάβος»

Για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αργοστολίου, που ψηφίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της χρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Αφού επισήμανε