Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου

Ο Παναγιώτης Κονταρίνης για τον τελικό κυπέλλου post thumbnail image

Στην εκπομπή «Παίξε Μπαλίτσα», μίλησε το μέλος του ΔΣ του Παλληξουριακού, Παναγιώτης Κονταρίνης εν’ όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε αρχικά στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα (ΔΑΚ Αργοστολίου) όπου όπως τόνισε όταν υπάρχει βούληση, συνεννόηση αλλά και επιμονή όλα γίνονται.

«Ο Παλληξουριακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του. Συνεχάρη τον Πυλαριακό για την συμμετοχή του στον τελικό και επισήμανε ότι θα αντιμετωπίσει την αντίπαλη ομάδα σαν ίση, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Ληξουρίου παλεύει για κάθε τρόπαιο και για κάθε τίτλο.

Τέλος, ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ευχήθηκε να μην υπάρξει το οτιδήποτε (τραυματισμοί, επεισόδια κλπ) και επίσης τώρα που πλέον υπάρχει το γήπεδο, αν είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ο αθλητισμός  στο νησί μας.

Related Post

Γεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσειςΓεράσιμος Γαβριελάτος: Η νεολαία δεν προβάλλεται γιατί δεν κατέχει θέσεις

Ο Γεράσιμος Γαβριελάτος υποψήφιος με την κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά: Νησί για όλους» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», σε μια συνέντευξη με σκοπό να παρουσιαστούν οι θέσεις του

Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»Κώστας Τσιμάρας: «Μείναμε χωρίς μόνιμο παθολόγο. Θέλουμε μόνιμες λύσεις, όχι εμβαλωματικές»

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με σκοπό αφενός να αναλύσει την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο

Ευάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάειΕυάγγελος Γιαννάτος: Παραιτήθηκα γιατί η διοίκηση δεν μας βοηθάει

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Ευάγγελου Γιαννάτου και της Νεφρολόγου Α’ Βασιλικής Κοκκίνου, από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, την ώρα που έχει