Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Γκισγκίνης: Δεν είμαστε ανεξάρτητοι – Παλεύουμε για τους πολίτες

Νίκος Γκισγκίνης: Δεν είμαστε ανεξάρτητοι – Παλεύουμε για τους πολίτες

Νίκος Γκισγκίνης: Δεν είμαστε ανεξάρτητοι – Παλεύουμε για τους πολίτες post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Γκισγκίνης.

Θέλησε να κάνει μια αναφορά στο τραγικό συμβάν που συνέβη στον ΧΥΤΑ Ληξουρίου, με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου την ώρα της εργασίας του.

Αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να κατέβει στις περιφερειακές εκλογές και ως πρωταρχικό λόγο ανέφερε τα προβλήματα του κόσμου, τα απλά και καθημερινά, τα οποία δεν επιλύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τόνισε ότι στην Κεφαλονιά συγκεκριμένα υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν δει έργο από την περιφέρεια. Επισήμανε, ότι η παράταξη δεν είναι ανεξάρτητη και στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Μίλησε για την κεντρική κυβέρνηση και την κατέκρινε, ενώ τέλος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για την περιφέρεια, στην Κεφαλονιά.

 

Related Post

Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»Σοφία Μαροπούλου: «Παρ’ όλα τα δεινά προσπαθούμε για τα παιδιά μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «Υπερίων» Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου με σκοπό να ενημερώσει

Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»Σαμούρης: « 5 χρόνια τα δέντρα ήταν ξεραμένα – Έχουμε περισσότερη ευαισθησία από άλλους σε θέματα Πολιτισμού»

Απάντηση στις καταγγελίες για την άσκοπη κοπή δέντρων και «δολοφονία» αυτών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Σαμούρης αρχικά αμφισβήτησε το όνομα

Γιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του ΔήμουΓιώργος Πολυχρονάτος: Υπάρχει μια χαοτική κατάσταση όσον αφορά στις βασικές λειτουργίες του Δήμου

Μετά την ανακοίνωση του για τα προβλήματα της Σάμης και την παράκληση να γίνει ένα δημοτικό συμβούλιο στην Σάμη, ο κος Γιώργος Πολυχρονάτος μίλησε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η