Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»

Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο»

Τραυλός: «Η 6η ΥΠΕ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο» post thumbnail image

Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5, εκφράζοντας την άποψή του σχετικά με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών στην Κεφαλονιά και τα πολλά διαθέσιμα ραντεβού.

Όπως ανέφερε ο κος Τραυλός η Κεφαλονιά πάει πάρα πολύ καλά στους εμβολιασμούς και επόμενο βήμα από την αντιπεριφέρεια θα είναι μια ενημερωτική καμπάνια για τον εμβολιασμό προκειμένου να αυξηθεί το ποσοστό των εμβολιασμένων στο νησί μας. Παράλληλα τόνισε ότι η Κεφαλονιά είναι και στην καλύτερη θέση αναφορικά με τα κρούσματα (αναλογικά με τον πληθυσμό).

Ο κος Τραυλός αναφέρθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο που επιχειρείται στον χώρο του ΤΕΙ  και επισήμανε ότι το αίτημα τους θα σταλεί στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας, καθώς η 6η ΥΠΕ δεν το κάνει δεκτό. «Η 6η ΥΠΕ και ο κος Καρβέλης δεν έκαναν δεκτό το αίτημα για το εμβολιαστικό κέντρο και αποφασίσαμε να το στείλουμε στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις τις οποίες πρέπει να λάβουν οι πληγέντες από την χαλαζόπτωση τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή κάναμε διάβημα στον ΕΛΓΑ και θα τεθεί το θέμα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις».

Για το θέμα της θαμνοκοπής ο κος Τραυλός απάντησε πως ετοιμάζεται εργολαβία από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, καθώς υπάρχουν γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, και στην Κρανιά και σε άλλα φλέγοντα σημεία θα καθαριστούν τα χορτάρια άμεσα σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες, μέχρι να βγει το μεγάλο έργο των 290χιλ. ευρώ για την θαμνοκοπή.  Ευχάριστη ήταν η είδηση που έδωσε ο κος Τραυλός αναφορικά με την διαγράμμιση του δρόμου Πόρος Αργοστόλι, υπογραμμίζοντας ότι την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει.

Ο κος Τραυλός επισήμανε ότι τα Βεργώτεια 2021 διοργανώθηκαν και διεξήχθησαν  με απόλυτη επιτυχία και η αντιπεριφέρεια με την κα Σακοράφα (Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ) θα κάνουν ένα πρωτόκολλο συνεργασίας για την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στα νησιά μας. 

 

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»Διονύσης Στανίτσας: «Μεγάλο πρόβλημα η ασάφεια με τα Λιμενικά Ταμεία»

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θεά» και στον Δημήτρη Αλοΐζο  προκειμένου να δώσει μια ενημέρωση σχετικά με το νησί και τα όσα συμβαίνουν

Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»Κατσιβέλης: «Τεχνικό πρόγραμμα με αρνητική εισήγηση δεν περνάει» – Αραβαντινός: «Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο επικεφαλής της παράταξης «ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ – ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός με αφορμή

Νίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζειΝίκος Κουρκουμέλης: Εδώ και 9 χρόνια η δημοτική αρχή μας περιπαίζει

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» Νίκος Κουρκουμέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Ο κος Κουρκουμέλης δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με