Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5

Ο Θεόδωρος Τοσουνίδης στον Cosmos 96,5 post thumbnail image

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίσης.

Ευθύς στις απαντήσεις του και δίνοντας το στίγμα των ΑΝΕΛ αλλά και τις θέσεις του κόμματος. Αρχικά ανέφερε πως παύει να είναι εκπρόσωπος του κόμματος γιατί θέλει να είναι «εντάξει» απέναντι στους συνυποψήφιούς του.

Αναφέρθηκε σε πληθώρα θεμάτων, μιλώντας για τον πρόεδρο του κόμματος αλλά και για την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση.

Μίλησε για τις αποζημιώσεις που αξιώνει η Ελλάδα από την Γερμανία αλλά και για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει στην ευρωβουλή είναι όπως είπε: «Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να υπάρξουν νέοι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιος είναι ο «Θανάσης», της διαφήμισης που προκάλεσε σάλο. Ο «Θανάσης» είναι ο κάθε Έλληνας, που αν του τάξει κάποιος κάτι θα τον ακολουθήσει.

Ακούστε τον κο Τοσουνίδη.

Related Post

Ο Κώστας Πρέντζας για τις γαλάζιες σημαίες, τους ναυαγοσώστες και τις πολυσύχναστες παραλίεςΟ Κώστας Πρέντζας για τις γαλάζιες σημαίες, τους ναυαγοσώστες και τις πολυσύχναστες παραλίες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κος Κώστας Πρέντζας στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις γαλάζιες σημαίες

Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”Νίκος Σκλάβος: “Πρέπει η Κεφαλονιά να γνωρίσει τον Γεράσιμο Σκλάβο”

Ο ανιψιός του Γεράσιμου Σκλάβου, Νίκος Σκλάβος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μετά την απόφαση της οικογένειας να δοθούν τα έργα του καλλιτέχνη στον Δήμο Αργοστολίου.

Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»Τάσος Καβαλλιεράτος: «Δεν γίνονται έλεγχοι – Λειτουργεί “φάμπρικα” που μοιράζει χαρτιά για να ταξιδεύει ο καθένας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Καβαλλιεράτος, ο οποίος περιέγραψε ως πολύ δύσκολη την κατάσταση στον Καραβόμυλο, μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορωνοΪού. «Οι γιατροί και ο