Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά

Ευάγγελος Ευαγγελάτος: Με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο δήμαρχο, ο τόπος θα πάει μπροστά post thumbnail image

O Ευάγγελος Ευαγγελάτος (που ήταν υποψήφιος στις εκλογές με την Δημοτική Συμπολιτεία), φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να εκθέσει τους λόγους που κάποιος πρέπει να ψηφίσει τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με μια συζήτηση για τους ετεροδημότες, οι οποίοι αν και δεν γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου και πολύ περισσότερο δεν τα ζουν ολοχρονικά, έχουν το δικαίωμα της ψήφου. Ο κος Ευαγγελάτος, τάχθηκε υπέρ αυτού του δικαιώματος  και τόνισε ότι δεν είναι όλοι έτσι και υπάρχουν αρκετοί που  γνωρίζουν τα προβλήματα ή έστω ενημερώνονται πριν έρθουν να ψηφίσουν.

Αναφέρθηκε ο καλεσμένος σε όλο το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στην επίθεση που δέχεται ο κος Μιχαλάτος από τα στελέχη της αντίπαλης παράταξης, που τον κατηγορούν για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Ο κος Ευαγγελάτος, τόνισε ότι ο επικεφαλής του δραστηριοποιείται προκειμένου να αναπτύξει τον τόπο, προσφέροντας μάλιστα και πολλές θέσεις εργασίας. «Ο κόσμος πρέπει να κρίνει τον Θεόφιλο από την πορεία του έως τώρα στα πολιτικά και όχι για την επιχειρηματική του δραστηριότητα».

Μίλησε για το πρόγραμμα της παράταξης και τόνισε δύο από τα πολλά που θα γίνουν όταν η Δημοτική Συμπολιτεία γίνει δημοτική Αρχή. Μίλησε για τον βιολογικό της Σκάλας, που βρίσκεται στις προτεραιότητες και επίσης ανέφερε πως  έχει αποφασισθεί από την παράταξη να υπάρχει συνεχής ενημέρωση του πολίτη, για τα όσα γίνονται στο νησί. Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε « Ο Θεόφιλος είναι το κλειδί για να πάει μπροστά το νησί».

Related Post

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»Μαρίνα Βεργωτή: «Ο περίπλους γίνεται για καλό σκοπό. Ο Δημήτρης έχει μέσα του τον εθελοντισμό»

Η Μαρίνα Βεργωτή φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5. Με την υπερηφάνεια και την συγκίνηση της μητέρας μίλησε για τον περίπλου της Κεφαλονιάς, που επιχειρεί αυτές τις μέρες ο γιος της Δημήτρης

Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»Νίκος Κουρκουμέλης: «Χρειαζόμαστε την βοήθεια και την κατανόηση του κόσμου»

Ο αντιδήμαρχος Ελειού – Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή  του Cosmos 96,5 «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Αφορμή στάθηκε μια νέα ανακοίνωση του κου Κουρκουμέλη