Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα»

Μια διαφορετική συνέντευξη φιλοξένησε ο Cosmos 96,5 και η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», αφού αυτή την φορά είχε «καλλιτεχνικό άρωμα».

Στην εκπομπή, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ως μια άλλη Μαρία Πενταγιώτισσα. Πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη παράσταση, που αυτό το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι όλοι πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση γιατί αν και ο χρόνος που γράφτηκε και που διαδραματίζεται το έργο πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν, το έργο είναι επίκαιρο, έχει χιούμορ και σίγουρα όλοι όσοι το παρακολουθήσουν θα περάσουν πολύ όμορφα.

Ακούστε τον ηθοποιό.

Related Post

Αντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της ΣάμηςΑντωνάτου, Σπαθής και Διγαλέτος για τα προβλήματα και τις ευκαιρίες της Σάμης

Ο νεοσύστατος δήμος  της Σάμης ήταν πρωταγωνιστής της εκπομπής καθώς καλεσμένοι ήταν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής. Η κα Κατερίνα Αντωνάτου από την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Στέλιου Σπαθή, ο

Διονύσης Στανίτσας: «Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός – Δίνεται σε κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος»Διονύσης Στανίτσας: «Ολοκληρώνεται ο εμβολιασμός – Δίνεται σε κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος»

O Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5, όπου μίλησε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, για τα έργα που εκτελούνται και αυτά που είναι προγραμματισμένα αλλά και

Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.Μιχάλης Γάκης: Για το θέμα του Μύρτου χρειάζεται πολιτική βούληση και λίγο λογική.

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/δήμαρχος Πυλάρου Μιχάλης Γάκης. Το θέμα: Η παραλία του Μύτρου και τα προβλήματά της. Προβλήματα χρόνια τα οποία δεν λύνονται και