Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με  το κόμμα «Δημιουργία ξανά» στο Μεσολόγγι, Κώστας Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκθέσει την άποψή του για το μεταναστευτικό- προσφυγικό.

Όπως ανέφερε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή σε ότι αφορά τους μετανάστες, δηλαδή θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται και σε δίκη και εκ των υστέρων να γίνεται έρευνα για το αν δικαιούνται άσυλο.

Καυτηρίασε την δράση των ΜΚΟ, οι οποίες αυξήθηκαν από την στιγμή που αυξήθηκαν οι ροές. Επισήμανε ωστόσο ότι οι απόψεις του είναι και απόψεις του κόμματος και παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις , παρ’ όλο που δεν κατάφεραν στις εκλογές να φτάσουν το 1%.

Τέλος, τόνισε  ότι η καλύτερη λύση θα είναι να μεταφερθούν σε άδεια νησιά (ακατοίκητα) και να χωριστούν βάσει δόγματος (καθώς οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες πχ Σουνίτες, Σιίτες κλπ), να ελεγχθούν και τέλος να επαναπροωθηθούν στις πατρίδες τους.

Related Post

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος

Βασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμεΒασιλική Τσιμάρα (ΚΙΝΑΛ): Έχουμε πρόγραμμα και μπορούμε να το υλοποιήσουμε

Η κα Βασιλική Τσιμάρα, υποψήφια βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με το ΚΙΝΑΛ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κα Τσιμάρα, έκανε μια αναδρομή στο πλούσιο πολιτικό της

Σταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομαΣταύρος Σπαθής: Το θέμα του βιολογικού θα λυθεί σύντομα

Με τις δύο ιδιότητες του φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», ο Σταύρος Σπαθής. Ανέλαβε πρόσφατα την προεδρία της ΔΕΥΑΚ, – ένα πόστο που έχει πολλά προβλήματα με