Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό

Άποψη Κώστα Αραβαντινού για το μεταναστευτικό post thumbnail image

Ο υποψήφιος βουλευτής με  το κόμμα «Δημιουργία ξανά» στο Μεσολόγγι, Κώστας Αραβαντινός, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να εκθέσει την άποψή του για το μεταναστευτικό- προσφυγικό.

Όπως ανέφερε το θέμα είναι πολύ σοβαρό και η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πιο σκληρή σε ότι αφορά τους μετανάστες, δηλαδή θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται και σε δίκη και εκ των υστέρων να γίνεται έρευνα για το αν δικαιούνται άσυλο.

Καυτηρίασε την δράση των ΜΚΟ, οι οποίες αυξήθηκαν από την στιγμή που αυξήθηκαν οι ροές. Επισήμανε ωστόσο ότι οι απόψεις του είναι και απόψεις του κόμματος και παρακολουθούν πολύ στενά τις εξελίξεις , παρ’ όλο που δεν κατάφεραν στις εκλογές να φτάσουν το 1%.

Τέλος, τόνισε  ότι η καλύτερη λύση θα είναι να μεταφερθούν σε άδεια νησιά (ακατοίκητα) και να χωριστούν βάσει δόγματος (καθώς οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες πχ Σουνίτες, Σιίτες κλπ), να ελεγχθούν και τέλος να επαναπροωθηθούν στις πατρίδες τους.

Related Post

Δηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της ΚεφαλονιάςΔηλώσεις Τσιλιμιδού για την ποσόστωση των μαθητών της Κεφαλονιάς

Στον Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί  ώστε να ληφθεί απόφαση προκειμένου να υπάρξει ειδική ποσόστωση στου υποψηφίους των Πανελλαδικών

Σαμούρης

Σαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίησηΣαμούρης σε καταστηματάρχες : Ζητώ συνεργασία και ευαισθητοποίηση

Στον ραδιοφωνικό σταθμό cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοίζου, φιλοξενήθηκε χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα θέματα

Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»Βικτώρια Αλεξανδράτου: «Είχα μεγάλα όνειρα για την Κεφαλονιά αλλά ήμουν άγνωστη και ευάλωτη»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Βικτώρια Αλεξανδράτου. Η κα Αλεξανδράτου  βρέθηκε πρόσφατα στου Λειψούς, στους οποίους δραστηριοποιείται  και έχει γνωρίσει