Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5

Ο Βίκτωρ Ρουχωτάς στο Cosmos 96,5 post thumbnail image

Μετά την σύσταση της νέα Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, ο Βίκτωρ Ρουχωτάς βρέθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, και μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει η νομαρχιακή.

Αφού αρχικά μίλησε για το πως τα άτομα της επιτροπής έλαβαν τις θέσεις, τόνισε ότι από κάπου και κάπως έπρεπε να ξεκινήσουν.

Το θέμα του ΤΕΙ, τα δημοτικά αλλά και οι ενέργεις που έχουν γίνει στα πλαίσια της ελληνοσερβικής φιλίας συζητήθηκαν εκτενώς.

Ακούστε τον κο Ρουχωτά.

 

Related Post

Σοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχειΣοφία Ζαφειράτου: Δε μπορεί το νησί να κλωτσάει τις ευκαιρίες που έχει

Θέση για όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο Αργοστολίου, πήρε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κεφαλονιάς Σοφία Ζαφειράτου, δίνοντας τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι  η Θέα”.

Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»Σταύρος Τραυλός: «Το έργο στο Αδράκι θα ξεκινήσει ξανά – Γίνονται έργα για να αποφύγουμε τις πλημμύρες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. Ο κος Τραυλός απάντησε σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.