Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται

Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται

Βασίλης Ρουχωτάς: Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη- Η Ενωμένη Τετράπολη δεν διαλύεται post thumbnail image

Μετά την φημολογούμενη μετακίνηση στελεχών της Ενωμένης Τετράπολης στον Κίνημα Πολιτών Κεφαλονιάς και όχι μόνο, ο Βασίλης Ρουχωτάς, ο επικεφαλής της παράταξης (Ενωμένη Τετράπολη), θέλησε να εξηγήσει τι συμβαίνει.

Φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, τονίζοντας ότι η παράταξή του δεν διαλύεται σε πείσμα κάποιων και “καλά θα κάνουν να κοιτάξουν την καμπούρα τους” τόνισε.

Βεβαίως, αναφέρθηκε και στο θέμα της φορολογικής παράβασης συον πλατύ και επισήμανε ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έβαλε και άλλα θέματα για το συμβούλιο θέλοντας να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ακούστε τον κο Ρουχωτά:

 

Related Post

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκαςΗ πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Σοφία Ζαφειράτου για τα κρούσματα κορωνοϊού, τον μοριακό αναλυτή και την χρήση μάσκας

Η πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σοφία Ζαφειράτου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». «Είμαστε ακόμα σε καλή κατάσταση» Η κα Ζαφειράτου αναφέρθηκε στην πορεία του

Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»Γιώργος Τσιλιμιδός: «Σε καραντίνα οι 2 υπάλληλοι και οι επαφές τους- Τεστ στον δήμο Παρασκευή και Δευτέρα»

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν. «Είμαστε σε ανησυχία,

Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»Κώστας Βαρτελάτος: «Χρειάζεται προσοχή στην Κρανιά μέχρι να συνηθίσουμε τα STOP»

Ο δάσκαλος οδήγησης Κώστας Βαρτελάτος, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο, μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε από την νέα σηματοδότηση  στην περιοχή της Κρανιάς.