Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος.

Το θέμα της συζήτησης η φορολογική παράβαση στον Πλατύ Γιαλό. Όπως τόνισε δεν είναι μια απλή παράβαση είναι μια παράβαση του Δήμου και όχι μιας ιδιωτικής επιχείρησης.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί από ευθιξία και πριν από αυτό να διατάξει ΕΔΕ.

Δεν θέλησε να μιλήσει για κανένα άλλο θέμα, γιατί θεωρεί ότι αν ασχολήθούμε με ο,τι άλλο θα υποβαθμιστεί το συγκεκριμένο γεγονός και δεν πρέπει, αφού είναι ποινικό αδίκημα!

Ακούστε τον κο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Αθανάσιος Δρούγος: «Θα έχουμε μακρά εξέλιξη – Διπλωματικά κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έχουμε υποστήριξη»Αθανάσιος Δρούγος: «Θα έχουμε μακρά εξέλιξη – Διπλωματικά κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έχουμε υποστήριξη»

Ο διεθνολόγος και στρατηγικός αναλυτής Αθανάσιος Δρούγος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνομιλίας η ενημέρωση σχετικά με την κλιμακούμενη ένταση στο Αιγαίο. Ο κος Δρούγος

Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»Μιχάλης Γάκης: «Δεν μπορεί ο Δήμαρχος μέσα σε 3 μέρες να αλλάζει δύο φορές γνώμη»

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Δύναμη» του Δήμου Σάμης Μιχάλης Γάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», με αφορμή το δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Σάμη αλλά ποτέ

Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»Διονύσης Αραβαντινός:  «Δεν επαναπαυόμαστε, συνεχίζουμε μαχητικά για να διατηρηθεί το τμήμα»

Στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κος Διονύσης Αραβαντινός, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα κοντά στους φοιτητές που παλεύουν