Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος!

Γιώργος Τζωρτζάτος: Έπρεπε να έχει διατάξει ΕΔΕ ο Δήμαρχος! post thumbnail image

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τζωρτζάτος.

Το θέμα της συζήτησης η φορολογική παράβαση στον Πλατύ Γιαλό. Όπως τόνισε δεν είναι μια απλή παράβαση είναι μια παράβαση του Δήμου και όχι μιας ιδιωτικής επιχείρησης.

Ζήτησε μάλιστα από τον Δήμαρχο να παραιτηθεί από ευθιξία και πριν από αυτό να διατάξει ΕΔΕ.

Δεν θέλησε να μιλήσει για κανένα άλλο θέμα, γιατί θεωρεί ότι αν ασχολήθούμε με ο,τι άλλο θα υποβαθμιστεί το συγκεκριμένο γεγονός και δεν πρέπει, αφού είναι ποινικό αδίκημα!

Ακούστε τον κο Τζωρτζάτο:

 

Related Post

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα. Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση

Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»Γάλεμπ Ντιουάνι: «Αρνητικά τα σημερινά τεστ – Να κάνουν όλοι το rapid test»

Ο γιατρός και αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και ενημέρωσε πως εξελίσσεται η διαδικασία των rapid test με την μέθοδο drive through στο

Σπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο ΔήμοςΣπύρος Παγώνης: Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την καθυστέρηση της επισκευής των σχολείων φέρει ο Δήμος

Ο κος Σπύρος Παγώνης γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κεφαλονιάς και Ιθάκης , φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» την Πέμπτη 4-10-2018.