Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν! post thumbnail image

Νίκος Ανουσάκης: Υπάρχουν δήμοι στην Ελλάδα που θέλουν να μας μιμηθούν!

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης.

Η ατζέντα μεγάλη και όχι μόνο με θέματα της ΔΕΥΑΚ, μιας και ο καλεσμένος είναι δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κλίθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα που είναι αρμοδιότητας του δήμου.

Ο κος Ανουσάκης ξεκίνησε απαριθμώντας τα έργα που έχουν γίνει στην Κεφαλονιά ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν θέματα τα οποία δεν έχουν κλείσει και γι’ αυτό φταίει η γραφειοκρατία. Αναφέρθηκε και στην κατεδάφιση των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι και τόνισε ότι τα λεφτά υπάρχουν, έχουν δίκιο να φωνάζουν οι κάτοικοι αλλά δεν φταίει ο δήμος.

Σχετικά με τους βιολογικούς σε Σκάλα και Πόρο ανέφερε ότι στον έναν ήδη γίνονται συνδέσεις ενώ στον Πόρο προχωράει ο βιολογικός με καλό ρυθμό. Μίλησε και για τις συνδέσεις που γίνονται στα Πουλάτα αυτή τη στιγμή.

Ο κος Ανουσάκης αποκάλυψε πως υπάρχουν αρκετοί δήμοι στην Ελλάδα, που τους παίρνουν τηλέφωνο και  τους ρωτούν πως έχουν καταφέρει να κάνουν όλα αυτά τα έργα τα τελευταία χρόνια και ζητούν συμβουλές.

«Το εργοστάσιο αφαλάτωσης θα λειτουργήσει μέχρι το τέλος του μήνα» ήταν η δήλωση του Νίκου Ανουσάκη σχετικά με το εργοστάσιο επεξεργασίας νερού στον Κούταβο.

Ο κος Ανουσάκης

Ακούστε την συνέντευξη.

Related Post

Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!Οδυσσέας Γαλιατσάτος: Ο Πόρος είναι εγκαταλελειμμένος!

Ο τοπικός σύμβουλος του Πόρου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά», Οδυσσέας Γαλιατσάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα»

Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»Φοιτητές τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: «Αναγκαζόμαστε να εγκαταλείπουμε τις σπουδές μας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκαν φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, σε μια ακόμα προσπάθεια ενημέρωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα της στέγασης τους

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου ΣκλάβουΟ αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης για τον στολισμό, τον ΧΥΤΥ  και το Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης. Στολισμός Με την πόλη ήδη να «έχει φορέσει τα γιορτινά της», ο αντιδήμαρχος ανέφερε ότι ο στολισμός φέτος