Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Ηλίας Παρίσης: Με την απλή αναλογική δεν θα κλέβονται οι ψήφοι

Στην τελευταία από παραταξιακής άποψης εκπομπή, σε σχέση με το σχέδιο νόμου “Κλεισθένης”, στο στούντιο του cosmos96,5  φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΦΙΚΟ,  Ηλίας Παρίσης.

Μια λεπτομερής ανάλυση του τι ακριβώς περιέχει το νομοσχέδιο και σε ποια κομμάτια συμφωνεί η παράταξη και σε ποια διαφωνεί.

Συζητήθηκε η υγεία εκτενώς, μιας και τα σοβαρά θέματα των ημερών σχετίζονται με την υγεία (ΚΥ Σάμης, κινητοποίηση στο ΓΝΚ).

Λόγω της ιδιότητάς του ο Ηλίας Παρίσης αναφέρθηκε και στο θέμα των δύο ελλήνων στρατιωτικών, που κρατόνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

Ακούστε τον επικεφαλής των ΦΙΚΟ.

 

Related Post

Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»Παναγής Καππάτος: «Νοσοκομείο και ΤΕΙ Ληξουρίου οι προτεραιότητές  μου»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος για μια συζήτηση με κυρίαρχο θέμα την υγεία και τις δομές της στο νησί. Με

Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»Κωνσταντίνος Ψαρρός: «Το προσεχές διάστημα απομακρύνονται τα πεσμένα δέντρα»

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, πύραρχος Ψαρρός Κωνσταντίνος φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και μίλησε για τα σοβαρά θέματα, αρμοδιότητας της υπηρεσίας, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται την

Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»Θοδωρής Αλυσανδράτος: «Θέλουμε να παράγουμε έργο – Είμαστε δίπλα στους πολίτες για οτιδήποτε»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου, Θοδωρής Αλυσανδράτος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με σκοπό να ενημερώσει τους ακροατές ποια είναι