Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

Μάκης Φόρτες: Αρνούμαι να συμμετέχω σε ένα δημοτικό συμβούλιο, θέατρο του παραλόγου!

O Μάκης Φόρτες, ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, σε μια συνέντευξη με πολλά θέματα αλλά κυριότερο το νομοσχέδιο “Κλεισθένης”.

Σημαντικό κομμάτι στη συζήτηση είχαν και τα σχολεία, όπου ο κος Φόρτες τόνισε ότι είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.

Υπήρξε παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», σχετικά με το θέμα του Κλεισθένη, και τελικά διαφώνησαν ότι … συμφωνούν.

Ο τέως Δήμαρχος επισήμανε ότι στα δημοτικά συμβούλια δεν υπάρχει καμία συνεννόηση λόγω του πλήθους αλλά και ότι η δημοτική αρχή δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν.

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει ενημέρωση του κόσμου αλλά και η κυβέρνηση να μην πάρει την οποιαδήποτε απόφαση χωρίς να ακούσει τους πολίτες.

Ακούστε τον κο Φόρτε.

 

Related Post

Τραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο ΙθάκηςΤραυλός, Λιβιτσάνης και Στανίτσας για το Οδυσσειακό Κέντρο Ιθάκης

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης και ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας. Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ευχηθούν στο

Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»Γιάννης Κουρούκλης: «Έως και 3.000 ευρώ το κόστος της ένστασης»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κουρούκλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μεταξύ άλλων σχολίασε το θέμα των δασικών χαρτών και τις εξελίξεις αναφορικά με

Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών: «Τα θύματα αισθάνονται ενοχή, ντροπή… Μιλούν την στιγμή που βρίσκουν το κουράγιο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» οι εργαζόμενες στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Κεφαλονιάς με αφορμή τα περιστατικά κακοποίησης το τελευταίο