Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία

The Happiness project: Ένα project όλο ευτυχία post thumbnail image

Η Διονυσία Βαλλιανάτου γνωστή σε όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα στους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, βρέθηκε στο στούντιο του Cosmos 96,5 και μίλησε με την Σπυριδούλα Αναλυτή για το «The Happiness project».

Όπως είπε, γίνεται στα πλαίσια των 100 χρόνων προσφοράς του ιδρύματος «Ο Σωτήρ» και αυτό που θα γίνει, θα γίνει με σκοπό τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να μοιράσουν όλοι ευτυχία.

Ένα δρομικό αγώνισμα και μια κολυμβητική διαδρομή θα συνθέσουν το σκηνικό πάνω στο οποίο θα ζωγραφιστούν χαρούμενα πρόσωπα και πολλά πολλά χαμόγελα, που είναι και ο στόχος της Διονυσίας Βαλλιανάτου.

Η ανιδιοτέλεια και το πάθος την βοήθησαν να οργανώσει με το καλύτερο τρόπο το project  που η αποδοχή του κόσμου μπορεί να το κάνει να καθιερωθεί κιόλας!

Ακούστε την Διονυσία Βαλλιανάτου

Related Post

Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης: Οι Πρόννοι έβαλαν το γκολ, όχι εγώ!

Στην αθλητική  εκπομπή «Παίξε μπαλίτσα» μίλησε ο ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας των Πρόννων, Κωνσταντίνος Ζαρνακούπης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ και της ανόδου στην Γ’

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ): «Δεν μπορεί το νοσοκομείο Κεφαλονιάς να λειτουργεί έτσι»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» καθώς η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Υγείας, επιστολή ζητώντας να λυθούν τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου

Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»Λευτέρης Κρητικός: «Ανάγκη να εκφραστεί το ΚΙΝ.ΑΛ στην τοπική κοινωνία»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Λευτέρης Κρητικός. Ο κος Κρητικός στην τοποθέτηση του αρχικά διευκρίνισε ότι είναι γραμματέας –