Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Βάσω Βουτσινά: Τα χειρουργεία δεν πρόκειται να κλείσουν…

Βάσω Βουτσινά: Τα χειρουργεία δεν πρόκειται να κλείσουν…

…με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή.

Αυτό ισχυρίστηκε η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΓΝΚ

Στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η Θέα”, φιλοξενήθηκε η κα Βάσω Βουτσινά, μετά την συζήτηση που ξέσπασε για το κλείσιμο των χειρουργείων στην Κεφαλονιά.

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στην ανακοίνωση του σωματείου και στα στοίχεια που υπάρχουν και στις δύο.

Δεν αμφισβήτησε ότι τα προβλήματα είναι υπαρκτά αλλά τόνισε ότι οι εργαζόμενοι κάνουν τα πάντα.

Βεβαίως η συζήτηση περιείχε και άλλα θέματα σχετικά με την υγεία στην Κεφαλονιά αλλά με την ευρεία έννοια, όπως το Νοσοκομείο Ληξουρίου, το κέντρο υγείας Σάμης και το ΕΚΑΒ.

Ακούστε όσα είπε η κα Βουτσινά.

Related Post

Ο Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγείαΟ Σπύρος Γαλιατσάτος για τα προβλήματα σε Περιφέρεια, τουρισμό, υγεία

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος με αφορμή την διαδικτυακή εκδήλωση-συζήτηση που πραγματοποιήθηκε από τις Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ιονίων Νήσων «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»

Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»Γεράσιμος Τιμοθεάτος: «Από Ιούλιο φαίνεται να ξεκινάει η τουριστική περίοδος»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης Γεράσιμος Τιμοθεάτος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», προκειμένου να παραθέσει όλα τα προβλήματα που θα

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!Θεόφιλος Μιχαλάτος: Ο δήμαρχος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα… δεν έκανε!

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με την επίθεση που δέχεται από όλους τους υποψήφιους και ο