Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται» post thumbnail image

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα.

Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωση στο οποίο ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλες καταγγελίες σας αυτές που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν γκρίνιες για μια καρέκλα, για ένα τραπέζι… Για να είμαι ξεκάθαρος, όποιος απλά παίρνει τηλέφωνο για να κάνει μια καταγγελία, η καταγγελία του δεν θα ερευνάται. Μόνο εγγράφως και ενυπόγραφα».

«Η Ιθάκη πάει πολύ καλά. Θυμίζει περιόδους προ κορωνοϊού» υπογράμμισε ο κος Στανίτσας αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ενώ επισήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος  δεν ήταν καλοί μήνες. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν καθώς όπως τόνισε «δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία». Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται, πως υπάρχουν κρούσματα και δεν ανακοινώνονται επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την στιγμή που αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κάθε κρούσματος, ακολουθεί ιχνηλάτηση.

Τέλος, ο κος Στανίτσας ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται κάποια έργα για το φθινόπωρο. Τόνισε δε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους της Κεφαλονιάς και αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του λιμανιού του Πίσω Αετού θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και  όχι τον Αύγουστο.

Related Post

Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμοΠαναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας. Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της

Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»Θεόδωρος Γαλιατσάτος: «Τζάμπα και βερεσέ ο Πρωθυπουργός στην Κέρκυρα – Παράνομες ενέργειες από την Περιφερειακή Αρχή στο θέμα των υδατοδρομίων»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος με αφορμή τις ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες σχολιάζει με τον πιο καυστικό τρόπο  τις ενέργειες

Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»Αλέκος Καλαφάτης: «Θα ήθελα να ζητήσουν την γνώμη μου για το έργο της παραλίας»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης και Δήμαρχος Αργοστολίου, Αλέκος Καλαφάτης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών, καθώς τις τελευταίες ημέρες ξηλώθηκε