Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται» post thumbnail image

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα.

Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωση στο οποίο ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλες καταγγελίες σας αυτές που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν γκρίνιες για μια καρέκλα, για ένα τραπέζι… Για να είμαι ξεκάθαρος, όποιος απλά παίρνει τηλέφωνο για να κάνει μια καταγγελία, η καταγγελία του δεν θα ερευνάται. Μόνο εγγράφως και ενυπόγραφα».

«Η Ιθάκη πάει πολύ καλά. Θυμίζει περιόδους προ κορωνοϊού» υπογράμμισε ο κος Στανίτσας αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ενώ επισήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος  δεν ήταν καλοί μήνες. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν καθώς όπως τόνισε «δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία». Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται, πως υπάρχουν κρούσματα και δεν ανακοινώνονται επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την στιγμή που αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κάθε κρούσματος, ακολουθεί ιχνηλάτηση.

Τέλος, ο κος Στανίτσας ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται κάποια έργα για το φθινόπωρο. Τόνισε δε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους της Κεφαλονιάς και αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του λιμανιού του Πίσω Αετού θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και  όχι τον Αύγουστο.

Related Post

Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»Σπύρος Παγώνης: «Το άνοιγμα των σχολείων θα λειτουργήσει σαν πείραμα»

Ο κος Σπύρος Παγώνης (εκπαιδευτικός και γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα  Υπόγεια είναι η Θέα» για να δώσει την εικόνα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες

Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»Παναγής Δρακουλόγκωνας : «Στον βωμό του κέρδους, θα “βιαστεί” το περιβάλλον»

Ο τέως αντιπεριφερειάρχης  Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας μίλησε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για την μαραθώνια τηλεδιάσκεψη του περιφερειακού συμβουλίου. Ο κος Δρακουλόγκωνας

Γιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότηταςΓιώργος Κοκκόλης: Πρέπει να υπάρξει ένας αγώνας ενότητας

Ο υποψήφιος βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Κοκκόλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», στην πρώτη επίσημη προεκλογική συνέντευξη. Αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το