Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται»

Διονύσης Στανίτσας: «Καταγγελίες τηλεφωνικές και ανυπόγραφες δεν θα ερευνώνται» post thumbnail image

Μέχρι την Ιθάκης ταξίδεψε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για να συνομιλήσει με τον Δήμαρχος του νησιού Διονύση Στανίτσα.

Ο δήμαρχος πριν από μερικές μέρες έκανε μια ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωση στο οποίο ανέφερε ότι δεν θα δεχτεί άλλες καταγγελίες σας αυτές που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Σε σχετική ερώτηση ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν γκρίνιες για μια καρέκλα, για ένα τραπέζι… Για να είμαι ξεκάθαρος, όποιος απλά παίρνει τηλέφωνο για να κάνει μια καταγγελία, η καταγγελία του δεν θα ερευνάται. Μόνο εγγράφως και ενυπόγραφα».

«Η Ιθάκη πάει πολύ καλά. Θυμίζει περιόδους προ κορωνοϊού» υπογράμμισε ο κος Στανίτσας αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση, ενώ επισήμανε ότι ο Ιούλιος και ο Ιούνιος  δεν ήταν καλοί μήνες. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν καθώς όπως τόνισε «δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία». Ταυτόχρονα, έβαλε τέλος σε όλα όσα ακούγονται, πως υπάρχουν κρούσματα και δεν ανακοινώνονται επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει από την στιγμή που αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κάθε κρούσματος, ακολουθεί ιχνηλάτηση.

Τέλος, ο κος Στανίτσας ενημέρωσε ότι ετοιμάζονται κάποια έργα για το φθινόπωρο. Τόνισε δε, ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τους δημάρχους της Κεφαλονιάς και αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του λιμανιού του Πίσω Αετού θα γίνουν τον Σεπτέμβρη και  όχι τον Αύγουστο.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»Σπύρος Σαμούρης: «Όποιος πιαστεί να  πετάει στρώματα και πολυθρόνες κοντά σε κάδους, θα συλλαμβάνεται»

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του όπως η καθαριότητα χώρων, η τοποθέτηση βαρέων αντικειμένων

Θανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρειαΘανάσης Λιβιτσάνης: Στην Ιθάκη δεν υπήρχε η περιφέρεια

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Λιβιτσάνης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η  Θέα». Ο κος Λιβιτσάνης έκανε αρχικά μια μικρή αναφορά για το πώς ήταν το Πάσχα στην Ιθάκη

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.