Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παύλος Παπαδάτος: Δεν αισθάνομαι πικρίες. Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου

Παύλος Παπαδάτος: Δεν αισθάνομαι πικρίες. Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου

Παύλος Παπαδάτος: Δεν αισθάνομαι πικρίες. Είμαι ήσυχος με την συνείδησή μου post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο κος Παύλος Παπαδάτος.

Ο κος Παπαδάτος αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν πριν ανακοινωθούν τα ονόματα που θα στελέχωναν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε όσα έγιναν μετά. Επίσης, αποκάλυψε και μερικές σκέψεις που είχε σε περίπτωση που εκλεγόταν (αν ήταν υποψήφιος), που θα αναβάθμιζαν την Κεφαλονιά. Μάλιστα δεν έκρυψε την χαρά του σε σχέση με το γεγονός, ότι ο κόσμος του δείχνει έμπρακτη στήριξη και αποδοχή.

Επισήμανε, ότι όταν πάρθηκε η απόφαση από τον πρόεδρο ότι το όνομα του δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο, του έγιναν προτάσεις να βρίσκεται σε υπουργεία ως γενικός γραμματέας και τις απέρριψε, καθώς στόχος του ήταν να καταφέρει να εκλεγεί και να βοηθήσει αποκλειστικά  τον τόπο του.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από πολλά θέματα, τα οποία ο κος Παπαδάτος ανέλυσε. Ακούστε τον.

Related Post

Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»Θανάσης Λιβιτσάνης: «Χαμηλά επίπεδα στον τουρισμό – Επαρκής η στελέχωση στο κέντρο υγείας»

O έπαρχος Ιθάκης Θανάσης Λιβιτσάνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για μια ενημέρωση σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Ιθάκη το τελευταίο διάστημα. Ήρεμη χαρακτήρισε ο έπαρχος

Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»Βίκτωρ Ρουχωτάς: «Πρώτα ασφαλείς και υγιείς και μετά τα υπόλοιπα»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο επίτιμός πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτάς, με αφορμή το κλείσιμο των συνόρων για τους Σέρβους τουρίστες και για να