Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο» post thumbnail image

Σε μια διαφορετικού περιεχομένου εκπομπή φιλοξενήθηκε η κα Έφη Γυπαράκη. Η γυναίκα που η συμβολή της, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά, ήταν καθοριστική.

Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή της Κίνας. Το χειμώνα, σε μια εκδήλωση είχε εκφράσει σε αρμόδιους (συγκεκριμένα σε υπαλλήλους της πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο) την απορία της γιατί οι κινέζοι τουρίστες επιλέγουν την Σαντορίνη. «Η Ελλάδα και άλλα μέρη με ηλιοβασίλεμα» τους είχε πει χαρακτηριστικά και επίσης τους ανέφερε ότι η Κεφαλονιά έχει πολλά να προσφέρει και έτσι όταν αποφασίστηκε ότι η τηλεοπτική παραγωγή ήθελε να κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, η Κεφαλονιά βρέθηκε μέσα στις περιοχές που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την παραγωγή και τους ανθρώπους της και έτσι έγινε.

Η κα Γυπαράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή που έγινε στην Κεφαλονιά σίγουρα θα βοηθήσει την προσέλκυση αρκετού κόσμου από την Κίνα, μια από τις ανερχόμενες τουριστικές παραγωγές.

Ήταν δίπλα τους καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην Κεφαλονιά και τόνισε πως όλα όσα είδαν στην Κεφαλονιά τους άρεσαν τόσο πολύ. Το μόνο κακό που επισήμανε η κα Γυπαράκη, ήταν ένα συμβάν στην Μελισσάνη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η παραγωγή βρέθηκε εκεί για γυρίσματα, ζητήθηκε από όλους εισιτήριο. «Δεν θα έπρεπε να ζητηθεί εισιτήριο από την στιγμή που αυτή η παραγωγή θα συμβάλει στην τουριστική προβολή του νησιού» ανέφερε.

Κατά τα άλλα η κα Γυπαράκη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την επιλογή και την παραμονή της κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά.

Related Post

Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»Στάυρος Σπαθής: «Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το επιμελητήριο – Δεν θα μυρίζει το Αργοστόλι το καλοκαίρι»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του επιμελητηρίου, κος Σταύρος Σπαθής. Ο κος Σπαθής κλήθηκε αρχικά να απαντήσει για το μεταφορικό ισοδύναμο και

Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»Διονύσης Μινέτος: «Πρέπει και οι άλλοι δήμοι να φροντίσουν να αποκτήσουν δομές φιλοξενίας – Το καταφύγιο θα αξιοποιηθεί τουριστικά»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων καθώς και θεμάτων Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Μινέτος, με αφορμή το περιστατικό της σύλληψης των αλλοδαπών, στην θαλάσσια

Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»Αργύρης Γαβριελάτος για ΦοΔΣΑ: «Πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις και συζήτηση. Όλα έγιναν στο πόδι»

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Αφορμή ο νέος ΦοΔΣΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του και το μέλλον της ΕΔΑΚΙ. Ο κος Γαβριελάτος