Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο»

Έφη Γυπαράκη: «Ανοίγει ο δρόμος του μεταξιού και στο Ιόνιο» post thumbnail image

Σε μια διαφορετικού περιεχομένου εκπομπή φιλοξενήθηκε η κα Έφη Γυπαράκη. Η γυναίκα που η συμβολή της, προκειμένου να γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά, ήταν καθοριστική.

Στην Κεφαλονιά πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για μια πολύ μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή της Κίνας. Το χειμώνα, σε μια εκδήλωση είχε εκφράσει σε αρμόδιους (συγκεκριμένα σε υπαλλήλους της πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο) την απορία της γιατί οι κινέζοι τουρίστες επιλέγουν την Σαντορίνη. «Η Ελλάδα και άλλα μέρη με ηλιοβασίλεμα» τους είχε πει χαρακτηριστικά και επίσης τους ανέφερε ότι η Κεφαλονιά έχει πολλά να προσφέρει και έτσι όταν αποφασίστηκε ότι η τηλεοπτική παραγωγή ήθελε να κάνει γυρίσματα στην Ελλάδα, η Κεφαλονιά βρέθηκε μέσα στις περιοχές που θα μπορούσε να φιλοξενήσει την παραγωγή και τους ανθρώπους της και έτσι έγινε.

Η κα Γυπαράκη ανέφερε ότι η συγκεκριμένη παραγωγή που έγινε στην Κεφαλονιά σίγουρα θα βοηθήσει την προσέλκυση αρκετού κόσμου από την Κίνα, μια από τις ανερχόμενες τουριστικές παραγωγές.

Ήταν δίπλα τους καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην Κεφαλονιά και τόνισε πως όλα όσα είδαν στην Κεφαλονιά τους άρεσαν τόσο πολύ. Το μόνο κακό που επισήμανε η κα Γυπαράκη, ήταν ένα συμβάν στην Μελισσάνη. Πιο συγκεκριμένα, όταν η παραγωγή βρέθηκε εκεί για γυρίσματα, ζητήθηκε από όλους εισιτήριο. «Δεν θα έπρεπε να ζητηθεί εισιτήριο από την στιγμή που αυτή η παραγωγή θα συμβάλει στην τουριστική προβολή του νησιού» ανέφερε.

Κατά τα άλλα η κα Γυπαράκη έδειξε να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την επιλογή και την παραμονή της κινεζικής παραγωγής στην Κεφαλονιά.

Related Post

Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»Χάιδω Νικολετάτου: «Το Ραυτοπούλειο είναι ένα κομμάτι του πολιτισμού μας»

Στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της κοινότητας Μεσοβουνίων Χάιδω Νικολετάτου. Η εκπομπή είχε ένα διαφορετικό χαρακτήρα καθώς φιλοξενήθηκε μια γυναίκα που

Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5Αντιπροσωπεία αγανακτισμένων κατοίκων και επαγγελματιών της Λάσσης στον Cosmos 96,5

Αντιπροσωπεία κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Λάσσης και συγκεκριμένα κοντά στον βιολογικό, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι Η Θέα», θέλοντας να αντικρούσουν τα λεγόμενα του κου Ανουσάκη

Θεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την ΚεφαλονιάΘεόφιλος Μιχαλάτος: Πρέπει να συνεργαστούμε, για την Κεφαλονιά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του στις εκλογές έδωσε  ο νέος Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος. Εμφανώς χαρούμενος που κατάφερε να αναδειχθεί Δήμαρχος, αλλά και αγχωμένος καθώς γνωρίζει ότι