Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα» post thumbnail image

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγής  Δρακουλόγκωνας μετά την τελετή παράδοσης- παραλαβής στον κο  Στάυρο Τραυλό.

Ο κος Δρακουλόγκωνας έκανε έναν απολογισμό της θητείας του υπογραμμίζοντας ότι έγιναν πράγματα, αλλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και πολλά περισσότερα. «Προσπάθησα για το καλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως με τα χρήματα που λάμβανε η Κεφαλονιά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο.

Σε ένα κομμάτι της συζήτησης αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας φοιτητικής  εστίας. Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα στέγασης φοιτητών, ο κος Δρακουλόγκωνας πρότεινε να φτιαχτεί μια εστία που να μπορεί να στεγάσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό φοιτητών, καθώς οι φοιτητές είτε δεν βρίσκουν σπίτι είτε πρέπει να το εγκαταλείπουν πριν τον Ιούνιο, δηλαδή πριν από την εξεταστική περίοδο.

Στο τέλος της κουβέντας μίλησε και για τον νέο Δήμο Σάμης, και ανέφερε πως οι νέοι δήμοι αποτελούν πρόκληση για όσους έχουν αναλάβει την διαχείριση τους.

Ακούστε όσα είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας στον Δημήτρη Αλοϊζο

Related Post

Ο Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους BeatlesΟ Σεκόντος Μποχάγιερ για την ζωή του, την «Τετρακτύς» και τους Beatles

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» είχε ένα διαφορετικό ύφος. Ξέφυγε από τα πολιτικά και ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά. Στο στούντιο του Cosmos 96,5 φιλοξενήθηκε ο Σεκόντος Μποχάγιερ, για

Απάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα ΠρέντζαΑπάντηση Διονύση Κοκκόση (πρόεδρος ΕΔΑΚΙ) στην δεύτερη ανακοίνωση του Κώστα Πρέντζα

O πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Διονύσης Κοκκόσης, έδωσε στον Κώστα Πρέντζα όλες τις απαντήσεις που ζητούσε ο δεύτερος σε ανακοίνωσή του.

Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»Ηλίας Χονδρογιάννης – SOS kids Λάμψη: «Σκοπός μας η ενσωμάτωση των παιδιών στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες SOS Kids Λάμψη, Ηλίας Χονδρογιάννης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Σκοπός της συνέντευξης να γίνει γνωστό το