Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο» post thumbnail image

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το εξώδικο από την ΔΕΗ προς τον δήμο.

«Δεν θα τα δώσει ο δήμος. Ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θέλει». Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Δρακουλόγκωνα για να συμπληρώσει πως το συγκεκριμένο εξώδικο έχει πολλές ανακρίβειες και όπως επισήμανε: «Tο συγκεκριμένο εξώδικο είναι από την εταιρεία. Η ΔΕΗ  μας έστειλε ένα φαξ. Ζητάνε το ποσό μέσα σε πέντε μέρες. Ένα εξώδικο είναι , προφανέστατα ο δήμος δεν θα τα δώσει».

Ο καλεσμένος επισήμανε ότι ο δήμος έχει ωριμότητα και θα αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση. Παράλληλα τόνισε ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι οι περιοχές που επλήγησαν από τον Ιανό και η εύρυθμη λειτουργεία του νεοσύστατου δήμου.

Τέλος, ο κος Δρακουλόγκωνας κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κου Καππάτου  σχετικά με το εξώδικο και τόνισε ότι έχουν διαφορετικές απόψεις και είναι απόλυτα λογικό. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Είναι λογικό να έχουμε αντίθετες απόψεις. Δεν αποδεικνύεται αδικοπραξία σε αυτή την υπόθεση. Αν φτάσουμε στα δικαστήρια, η δικαιοσύνη θα το κρίνει. Πιστεύω όμως ότι ο κος Κάππατος μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί».

Related Post

Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.Ημερίδα για τον τουρισμό, τις μαρίνες και τον αγροτουρισμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» προκειμένου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν Λιμενικό Ταμείο. Η συζήτηση ξεκίνησε

Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»Ματιάτος: «Έργο ζωής η γεώτρηση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο αντιδήμαρχος Ομαλών  Σπύρος Ματιάτος. Ο κος Ματιάτος έδωσε την εικόνα της περιοχής του, περιγράφοντας πως το χωριό είναι σκεπασμένο από χιόνι,

Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»Νικόλας Βαλλιανάτος: «Όταν κυκλοφορούν αλήτες σ’ ένα τόπο, θα συμβαίνουν αυτά»

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μετά τα όσα προέκυψαν με την ανάθεση λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου της Πάστρας, στην