Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο»

Παναγής Δρακουλόγκωνας: «Δεν θα πληρώσουμε το εξώδικο» post thumbnail image

Ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Σάμης και περιφερειακός σύμβουλος Παναγής Δρακουλόγκωνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το εξώδικο από την ΔΕΗ προς τον δήμο.

«Δεν θα τα δώσει ο δήμος. Ο καθένας μπορεί να ζητάει ότι θέλει». Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του κου Δρακουλόγκωνα για να συμπληρώσει πως το συγκεκριμένο εξώδικο έχει πολλές ανακρίβειες και όπως επισήμανε: «Tο συγκεκριμένο εξώδικο είναι από την εταιρεία. Η ΔΕΗ  μας έστειλε ένα φαξ. Ζητάνε το ποσό μέσα σε πέντε μέρες. Ένα εξώδικο είναι , προφανέστατα ο δήμος δεν θα τα δώσει».

Ο καλεσμένος επισήμανε ότι ο δήμος έχει ωριμότητα και θα αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση. Παράλληλα τόνισε ότι προτεραιότητα του δημάρχου είναι οι περιοχές που επλήγησαν από τον Ιανό και η εύρυθμη λειτουργεία του νεοσύστατου δήμου.

Τέλος, ο κος Δρακουλόγκωνας κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του κου Καππάτου  σχετικά με το εξώδικο και τόνισε ότι έχουν διαφορετικές απόψεις και είναι απόλυτα λογικό. Πιο συγκεκριμένα υπογράμμισε: «Είναι λογικό να έχουμε αντίθετες απόψεις. Δεν αποδεικνύεται αδικοπραξία σε αυτή την υπόθεση. Αν φτάσουμε στα δικαστήρια, η δικαιοσύνη θα το κρίνει. Πιστεύω όμως ότι ο κος Κάππατος μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί».

Related Post

Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»Πρόεδρος και συντονιστής Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: «Στόχος μας να γίνει γνωστός ο φορέας»

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώνεται από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου, στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα Γιώργος Δρακάτος και ο συντονιστής Μιχάλης Ξανθάκης.

Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»Θοδωρής Αλυσανδράτος:  «Η απόφαση μας για τα τραπεζοκαθίσματα , είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα»

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου Θοδωρής Αλυσανδράτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» με αφορμή το ψήφισμα που εξέδωσε το συμβούλιο της κοινότητας σχετικά με την τοποθέτηση

Πρόεδρος Φάρσων: Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην πυροπροστασία – Συγχαρητήρια στο Δήμο. Έχει ανέβει επίπεδο η καθαριότηταΠρόεδρος Φάρσων: Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στην πυροπροστασία – Συγχαρητήρια στο Δήμο. Έχει ανέβει επίπεδο η καθαριότητα

Ο Πρόεδρος των Φάρσων Σπύρος Βουτσινάς φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και μίλησε για την σύσταση της ομάδας πυροπροστασίας στο χωριό του. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, γιατί χωρίς αυτούς