Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά»

Αργύρης Γαβριελάτος: «Η Κεφαλονιά θα συνεχίσει να είναι από τα καθαρότερα νησιά» post thumbnail image

Ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ Αργύρης Γαβριελάτος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στο Δημήτρη Αλοΐζο, για μια συζήτηση σχετικά με τις υπηρεσίες καθαριότητας.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά από τον κο Γαβριελάτο στις προσπάθειες που γίνονται από τους υπαλλήλους ώστε το νησί να μείνει καθαρό και να διατηρήσει την φήμη του ως το καθαρότερο νησί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Προέκυψε ένα θέμα με τις άδειες των υπαλλήλων. Έπρεπε να τις πάρουν  για να μην υπάρξουν θέματα το καλοκαίρι. Επίσης , υπήρχαν και κάποια διαδικαστικά που έπρεπε να διευθετηθούν για να είμαστε καθ’ όλα νόμιμοι. Ακόμα και το σπάσιμο των δήμων δεν βοήθησε».

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί συσσωρεύονται τόσα πολλά σκουπίδια στους κάδους  και δίπλα – έξω από τους κάδους, ο κος Γαβριελάτος απάντησε ότι η δύναμη της ΕΔΑΚΙ είναι 15 υπάλληλοι οι οποίοι πασχίζουν για το καλύτερο κάθε μέρα. «Έχω επιστήσει την προσοχή στους υπαλλήλους για να μαζεύουν και ότι υπάρχει γύρω από τους κάδους» ανέφερε σχετικά και συνέχισε «όμως έχουμε και εμείς λάθος νοοτροπία. Δεν θέλουμε κάδο έξω από το σπίτι μας για να μην μυρίζει αλλά τον θέλουμε και κοντά για να πετάμε τα σκουπίδια». Ο κος Γαβριελάτος για το συγκεκριμένο θέμα επέμεινε στο ότι πρέπει και οι ίδιοι οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να μην πετάνε τα σκουπίδια όπου θέλουν.

Μετά την φωτιά που μπήκε στην Κρανιά στις 3 Ιανουαρίου και υπήρξαν αρκετοί που υποστήριξαν ότι την φωτιά την έβαλε ο δήμος ή η ΕΔΑΚΙ, ο κος Γαβριελάτος ήταν απόλυτος. «Εμείς σαν ΕΔΑΚΙ δεν βάλαμε την φωτιά. Επίσης, δεν γνωρίζω να κάηκαν πλαστικά στο συγκεκριμένο οικόπεδο, αλλά αν έγινε δεν ήταν σωστή ενέργεια. Διερευνάται ποιος έβαλε και γιατί αυτή την φωτιά».

Τέλος, ο καλεσμένος αποκάλυψε ότι σύντομα θα τοποθετηθούν σε αρκετά σημεία υπόγειοι κάδοι και συνεχάρη τους υπαλλήλους της υπηρεσίας του που αγωνίζονται κάθε μέρα για το καλύτερο.

Η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», μεταδίδεται καθημερινά 11:00- 13:00

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Related Post

Κώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυσηΚώστας Γρηγορόπουλος: Έρχονται αστυνομικοί και φεύγουν. Χρειαζόμαστε ενίσχυση

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Κώστας Γρηγορόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στα Υπόγεια είναι η θέα”.

Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»Σπύρος Σαμούρης: «Είμαι αποφασισμένος να κάνω το Αργοστόλι ανθρώπινο»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος  Σπύρος Σαμούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μαζί του, για την μη τήρηση των κανόνων καθαριότητας από τους πολίτες

Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»Μάκης Μεταξάς: «Γίνεται αγώνας να μην αναδειχθεί το μνημείο»

Σε μια ακόμα εκπομπή, φιλοξενούμενος ήταν ο τέως νομάρχης Μάκης Μεταξάς, ένας άνθρωπος που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να αναδειχθεί ο αρχαιολογικός πλούτος της περιοχής του. Αυτή