Cosmos Fm 96,5 Cosmos Frontpage,Συνεντεύξεις Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν»

Σταύρος Σπαθής: «Είμαστε επιφυλακτικοί για την τουριστική σεζόν» post thumbnail image

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» δίνοντας την εικόνα  της αγορά μετά το άνοιγμά τους σήμερα.

«Σήμερα ξεκινά για εμάς η τουριστική σεζόν. Περιμένουμε και τα café την επόμενη εβδομάδα» ανέφερε ο κος Σπαθής αρχικά επισημαίνοντας ότι πρέπει να ενισχυθεί ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας.  Ο κος Σπαθής περιέγραψε την εικόνα στο εμπορικό κέντρο αναφέροντας πως: «Υπάρχει κίνηση στο Λιθόστρωτο. Έχουμε και μουσική για να νιώσουν λίγο πιο ευχάριστα οι πολίτες». Σημείωσε δε, ότι σήμερα άνοιξαν όλα τα εμπορικά.

Σχετικά με τις προσδοκίες που έχει,  ο πρόεδρος απάντησε ότι: «Τα πάντα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς. Είμαστε επιφυλακτικοί. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί  η τουριστική σεζόν. Θέλουμε να έρθει κόσμος αλλά η σεζόν δεν θα είναι καλή».

Τέλος, επισήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να προτιμήσει την τοπική αγορά και αυτό γιατί όπως εξήγησε, το χρήμα θα κινηθεί μέσα στο νησί και δεν θα φύγει στο εξωτερικό. «Πρέπει να βοηθήσουμε την τοπική αγορά. Οι καταναλωτές πρέπει να βοηθήσουν όσο μπορούν».

Ο κος Σπαθής έδωσε και απαντήσεις  ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ  σχετικά με τις μυρωδιές στο Αργοστόλι. Όπως τόνισε, ναι μεν υπάρχει μυρωδιά η οποία οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες και στο γεγονός ότι δύο δεξαμενές δεν λειτουργούν καθώς καθαρίζονται. «Μόλις τεθούν ξανά σε λειτουργία, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων, των φωτογραφιών και των πολυμεσικών αρχείων του 965.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

Related Post

Μπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνεςΜπαζίγος και Μαρκαντωνάτος για τις μεγάλες καταστροφές στους αμπελώνες

Στον COSMOS 96,5 μίλησαν  ο Διευθυντής του Συνεταιρισμού ΡΟΜΠΟΛΑΣ Κώστας Μπαζίγος και ο οινονοπαραγωγός και ιδιοκτήτης των κρασιών Gentilini Πέτρος Μαρκαντωνάτος αναφορικά με την καταστροφή που υπέστησαν οι αμπελώνες μετά

Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»Παναγής Καππάτος: «Δεν κλείνει η παθολογική – Έχω ζητήσει απόσπαση γιατρών»

Ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το νοσοκομείο και ειδικά το παθολογικό τμήμα, μετά

Επιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου ΑνουσάκηΕπιχειρηματίες Λάσσης για το θέμα του βιολογικού- Απάντηση Νίκου Ανουσάκη

Στο στούντιο του Cosmos 96,5 βρέθηκαν εκ νέου οι επιχειρηματίες της Λάσσης που θίγονται από τις οσμές του βιολογικού καθαρισμού. Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», βρέθηκαν οι κύριοι