Cosmos Fm 96,5 Συνεντεύξεις Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση»

Γιώργος Κατσιβέλης: «Θα κατεδαφιστούν τα ήδη επιβαρυμένα κτίρια – Χρειάζονται περισσότερα χρήματα από την Κυβέρνηση» post thumbnail image

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» για μια αποτίμηση της κατάστασης της Παλλικής, μετά το σαρωτικό πέρασμα του Ιανού.

«Ο δήμος φρόντισε να μην μείνουν κλειστοί οι δρόμοι και να μην είναι κανένα χωριό αποκλεισμένο» ανέφερε ο δήμαρχος και πιο συγκεκριμένα επισήμανε: «Οι δρόμοι μας είναι ανοιχτοί και σύντομα θα φτιαχτούν και οι αγροτικοί δρόμοι». Αυτό έδωσε και την δυνατότητα σε κλιμάκια του δήμου να επισκεφθούν σπίτια προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αυτοψίες.

Σχετικά με την ηλεκτροδότηση ο κος Κατσιβέλης ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος της Παλλικής έχει ρεύμα, με εξαίρεση κάποια χωριά της Ανωγής. Παράλληλα ενημέρωσε πως έχει αποκατασταθεί και η υδροδότηση. «Τα σχολεία δεν λειτουργούν καθώς δεν θέλουμε να δημιουργηθούν επιπρόσθετα προβλήματα. Έχουμε κάνει αυτοψίες και στα σχολεία» ήταν τα λόγια του κου Κατσιβέλη σχετικά με την λειτουργεία των σχολικών μονάδων.

Το Ληξούρι μετράει πληγές και σε συνδυασμό με τους σεισμούς του 2014, ο κος Κατσιβέλης υπογράμμισε ότι τα κτίρια τα οποία ήταν ήδη επιβαρυμένα, τώρα αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα. «Στείλαμε email στο Υπουργείο για να μας δώσουν πράσινο φως να μπορούμε να παρακάμψουμε κάποιες διαδικασίες και να προχωρήσουμε  σε κατεδαφίσεις» τόνισε. Σχετικά με τα λεφτά που θα δώσει η κυβέρνηση στους δήμους, ο δήμαρχος θεωρεί ότι θα έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερο ποσό.

Related Post

Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»Σπύρος Σαμούρης: «Με το ελλιπές προσωπικό, προσπαθούμε για το καλύτερο»

Ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σαμούρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και στον Δημήτρη Αλοΐζο. Έδωσε απάντηση σε ερώτηση γιατί δεν έχουν κοπεί ακόμα τα ξερά χόρτα (σε δρόμους).

Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»Σταύρος Σπαθής: «Μαζί με την ΔΕΥΑΚ παρέλαβα και 7 εκατομμύρια χρέη»

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 και στην εκπομπή του Δημήτρη Αλοΐζου «Στα Υπόγεια είναι η Θέα». Η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως, στην συζήτηση- ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε

Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»Παναγής Καππάτος: «Πιο εύκολα πλέον γιατροί στο Νοσοκομείομας – Οι κινητοποιήσεις στην Σάμη, αποτελούν πολιτική εκμετάλλευση»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, με αφορμή την τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή για τα νοσοκομεία Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας.